Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz #40935168 #42042 üzenetére

    Anno fősulin kóterban volt egy iker páros, mindketten 4-5 éve gyúrtak már, meg gondolom az azóta eltelt 9 évben is. Rengeteg dologról le kellett mondaniuk, hogy a kockahasat tartani tudják. Ha már kis bűnözés volt, drasztikus mértékben "tűntek el" a kockák.

    Én inkább tartok sörhasat (bár nincs) meg zabálok zsíros kenyeret, eszem dobos tortát és érzem jól magam, mint megvonjak minden jót és éljek kétszer annyi ideig. Van értelme? Persze lehet van, de én ezt most még nem érzem így. :B :P
    Sokan szerintem úgy vágnak bele edzésbe, hogy "címlapsportolókat" helyeznek maguk elé, ahelyett, hogy egy általános jó kondit tartsanak. Itt-ott már nem kicsit erősen túlzás szaga van, de persze részemről mindenki azzal "mérgezi" magát, amivel szeretné.

    Persze az is lehet csak irigylem a szabadidőtöket és edzenék én is szívesen újra, de jelenleg csak rendszeresen folytatott hosszabb sétákra van időm. :B

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés