Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Real_Necro #40020 üzenetére

    Panel az megint más buli, mi rendes társasban lakunk, csak a lakógyűlés hozza ki mindenkiből a pszichopatát. Engem a hangos autó sem zavar, amíg gyárilag hangos (Pl. Porsche, Ferrari #szarakörnyék), legalább művelődik kicsit az ember.
    Csak a zsámbéki tapasztalatokat tudom mondani (8éve a legtöbb hétvégén kint vagyunk), meg amit hallottam mástól, aki családiban lakik. Szomszédok ugyanúgy gyökerek, csak kisebb a koncentráció. Pl. ott az 5 szomszédból kettő bulizósabb, az egyiknél vannak a fejhangon ordító gyerekek. De pl a másik szomszédban 4 gyerek van, nem ordítanak, normálisan játszanak, nincs velük semmi baj. A feljelentgetős elköltözött szerencsére 2 éve, most valami társasházban boldogítja a többieket. Az utolsó szomszédnak szavát nem hallani, néha füvet nyírnak, de nem az a fajta, mint ismerős szomszédja, aki vasárnap reggel 8:00:00-kor beindítja a fűnyírót és 17:00:00-ig le sem állítja. Amiben a külön poén, hogy nem valami nagy a kertje, max egy óra alatt le lehet nyírni. 9 óra alatt meg még körömvágó ollóval is.

    Eperkutyus: 8-9ker. már baromi drága. Haver 40nm lakást bérel, havi 140ezerért, pedig semmi extra, csak egy nem hulladék új építésűben egy földszinti kislakás. Hozzá két parkolóhely a mélygarázsban 2x30e/hó. Plusz rezsi, ami 30-40 között van a nettel együtt. Az ilyen normálisabb lakójú, normálisabb kinézetű utcákban venni is drága, mert a külföldieknek még így is olcsó és főleg ők veszik, bérelik ezeket, mert közel van az egyetemekhez. A többi helyre meg nem nagyon költöznék, főleg nem nővel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés