Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz s7evcsenko #92550 üzenetére
Volt egy elmozdulás Horvátban a közetrétegekben, és most az rendeződik össze, ami korábban mozgott. Ennél sokkal komolyabbak lennének, ha tényleg valami csúnya készülne.
Ja, hogy 5-ös...? Én nem éreztem, de akkor az nem kicsi... 8-O De attól még egy földmozgás sosem magában jár, mindig van előtt-utána is, csak a nagyokat veszi észre az ember.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
s7evcsenko
addikt
Nekem ez nem tölt be.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
őstag
Üdv! Vettem egy ilyet [link] Az a gondom, hogy a xiaomi power bankom, amit használnék hozzá pár perc után lemegy energiatakarékosba, gondolom a pir szenzor nem vesz fel elég energiát, hogy töltésnek vegye. Ezért egy idő után nem kapcsol be a cucc. Tud valaki olyan power bankot mondani (10000-rest ha lehet), aminek nincs ilyen funkciója és működne vele? Köszi.
-
Engineer086
Modder
válasz Ferdzsoo #92547 üzenetére
Én ültem a földön a gyerekkel és azt éreztem, mintha az egyensúly érzékem megbolondult volna és ide-oda mozognának a dolgok a fejemben. Nagyon furcsa volt, azt hittem a vérnyomásom szórakozik, de aztán átmentem a szomszéd szobába, ahol mozgott a lámpabúra...nah, gondoltam akkor ezt a rengés okozta. Az Olgában a hetediken ennyit éreztem, a feleségem még ennyi se.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Ajándékok
aktív tag
-
Exian
addikt
Van 2 vagy 3 alaplap hibával félre rakott laptopom, mindegyik 15.6-os, de meg kell néznem, hogy milyen a kijelző bennük. Régebbi gépek, előfordulhat, hogy nem FHD, ebben a Lenovoban viszont jó eséllyel FHD a kijelző, ahogy nézem. Írok, ha netán valamelyik gépben FHD a kijelző, akkor meg tudjuk oldani a cserét.
-
Topikgazda
de ha rá van írva a dobozra, hogy hd akkor melyik a mérvadó? Az internet vagy a doboz?
Valószínű slim 15,6-os led kijelző lesz benne, de ha kiszedi a hozzáértő látja a pontos típust Én bevállalnám, de az a baj velem és a laptopokkal, hogy akármennyit szétszedek, összerakás után mindig marad az asztalon 2-3db csavar és sehonnan sem hiányzik
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Janoska26 #92565 üzenetére
Dettó. Volt nem egyszer, hogy ezért kellett újra szétszedtem, mert maradt pár csavar és nem akartam úgy visszaadni, ez főleg az "atomjaira kell bontani" típusu gépeknél jó móka.
Aztán a bonyolultabb, millió ÖSSZEVISSZAMÉRETŰ csavarral szerelt gépeknél csináltam azt egy idő után, hogy volt egy számozott rekeszes csavartartó tálcám, és lapra felírtam, hogy melyik csavar hova való a gépben és szétszedési leírás alapján raktam utána össze... úgy elfogyott minden csavar. De szerencsére ez ~10 éve volt inkább divat, manapság hála Istennek a legtöbb gép már sokkal egyszerűbben van összerakva, egyforma méretű csvarokkal, persze 1-2 kivételtől eltekintve, ahová csak kisebb csavar fér be.
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Engineer086 #92558 üzenetére
Különben ez tényleg ilyen, nemtudod hogy először csak megszédültél vagy tényleg történik valami, ezért szoktam a tárgyakat nézni egyből.
Mondjuk szerencsétlen horvátok valszeg egyből tudják hogy nem ők vannak rosszul. Annál a magnitúdónál..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
blaca83
őstag
Srácok!
Mostanában említette valaki az akkumulátort és a SteelMetál-t.
Ebből kifolyólag az lenne a kérdésem, hogy esetleg a használt elemet lehet valahol értékesíteni?A melóhelyen évek óta gyűjtjük az elemet és pont a napokban botlottam bele a dobozba.
Jó sok van és valahol le kellene adnunk majd, de ha visszajön esetleg pár Forint az még jobb lenne.Mondjuk én még ilyet nem hallottam, hogy ilyen formán érne valamit is bárkinek.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Exian
addikt
válasz blaca83 #92574 üzenetére
Veszélyes hulladék, nem hiszem, hogy pénzért át veszik. Persze az autó akku is az, de abban van sok értékes, újrahasznosítható elem. Az elemben? Szerintem nincs, de valóban, jó kérdés. Mivel sok helyen raknak ki gyűjtőládikákat az elemeknek, lehet, hogy még is hasznosítható valamire, vagy lehet, hogy csak környezetvédelmi okokból gyűjtik be, hogy ne a kukába dobják az emberek, hanem megfelelő módon semmisétsék meg. Jó a kérdés.
-
blaca83
őstag
Elsősorban a környezet szennyezés miatt kezdtük el mi is gyűjteni, hogy ne a kukába végezze...!
M Á S:
Milyen routert érdemes venni 10-12.000 Ft értékhatárban?
Egy melléképület előterében lenne elhelyezve, hogy ne lopják el és egy művelődési ház udvarán kellene Free Wifi-t szórnia kb: 20 méter sugarú körben.Nincs leárnyékolva, nem vastag a fal. Tényleg csak azért lesz elzárva, mert az előzőt elcsórták a közmunkások...!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
Exian
addikt
Dehogynem. Aki nem ért hozzá, darab-darab alapon visz mindent. Nem látja ő, hogy az most egy jó cucc, vagy ezer éves. Aki meg ért hozzá, az azért viszi, mert tudja, hogy jó az még sok feladatra Sokkal inkább a javaslatom: megfelelő helyen/helységben, hozzá nem férhető módon lerakva, VAGY ha mindenképp bárki által hozzáférhető helyen kell elhelyezni, akkor megfelelő szerelési dobozban elhelyezve, azt megfelelően zárva-rögzítve megfelelő magasságban csökkenthető a lopás esélye. Nem kell ráírni, hogy wifi router van benne... rakj rá egy "Vigyázz, 400 V" matricát, oszt' jóvan. Nem fog senki belenyúlni!
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
-
-
blaca83
őstag
#rnrn:
Szívességből mentem Kb: SOS-ben megnézni és szerelni délután, mert időközben kiderült, hogy egy géppel is probléma van.
Infolex-ben vettem nekik egy routert és kész...!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
a2d2
addikt
Sikerült szereznem fiam gépébe is egy VGA-t. Nyitom a gépét és ezen a nyamvadt 2016-os(!) tápon nincs VGA csatlakozó. Egy molex és 3 SATA, ennyi.
Nincs valakinek kertvárosban SATA->6 pin vagy molex->6 pin adaptere eladó?
Ilyenekre gondolok:
[link]
[link]
Esetleg tudtok számtechboltot a környéken?
Köszi!Ja rendeltem neki ilyen PCI-E-es wifi adapter átalakítót és intel BT+WIFI-t bele. Viszont azt a kis PCI-E slotot meg pont kitakarja majd a VGA. Lehet eladó lesz.
Vagy alaplap csere[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz batyuska100 #92588 üzenetére
120W a TDP-je a kártyának. El tudom képzelni hogy elolvadt de szerintem az dupla ekkora kártyánál lehetett.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz batyuska100 #92592 üzenetére
Közben rájöttem hogy semmiképp nem jó az átalakító mert egyetlen molex van csak benne!
Ezt szerintem csak irodai használatra készítették vagy nem tudom.
Veszek inkább egy tápot az a tuti.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
őstag
Nekem van egy Thermaltake Toughpower Gold 80+-os tápom. Most szedtem ki a gépből.Tökéletesen működött, de az új videokártya miatt kellett nagyobb. 550W-os.
Félmoduláris és nincs meg minden kábele. A két beszerelt alaplapi 24-es és tápkábel mellett van egy 2 darab 6+2-Pin-es végű PCI-E kábel a videokártyához (leírásban: 2 x 6+2-Pin PCI-E Connector) és 2 darab tápkábel, összesen 8 (4-4) tápcsatlakozóval az esata meghajtókhoz, de ez csak a táp (8 x 5-Pin SATA Connector).
Ha így is érdekel, akkor írj privit.
-
Exian
addikt
Ha venne valaki Philips termékeket ebből a listából, akkor szóljon, tudok adni 40%-os kuponkódot.
Az oldalon szereplő árakból jön le a 40%.
-
Exian
addikt
Számtech szakik: melyik most a legbrutálisabb, legdurvább hardver tesztelő program Win10-re, amivel nagyon meg lehet fingatni egy konfigot? Van egy gép (laptop), aminek egy hibáját kellene produkálnom, de az egyszerűbb, szokásos HW stressz tesztelőkkel nem produkálta.
Aki tud, írjon pár 3D tesztelőt, elsősorban a VGA környékén lehet a hiba.
Kösz!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Furmark, az megoldja. Ha külön CPU-t is akarsz vizsgálni, akkor Intel Burn Test. A kettő együtt is mehet, akkor mindent kiterhelsz a határokig.
*viszont bebootolnék a gépen pendriveról egy live Linux alá is. Ha HW hibát kell keresni, arra nem a Windows való, mert minden lényegi infót eldug előled...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest