Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
Szia!
a2d2 már leírta, de én is mégegyszer a plusz feszültség eljutna a procidg meg a vga-hoz, addig sok helyen át kell menni, főleg a tápodon ami kapcsoló üzemű és galvanikusasn le van választva a két része, tehát igazából nem fog tönkremenni ettől a procid ha mnőségi a tápod, persze ha beteszel elé egy túlfeszvédőd az sohasem árt. Másrészt ha eljut a procidig a +feszültség akkor az nem 0.1 lesz hanem esetleg több amitöl a procid nem melegedni fog, ahnem füstölni. És ugye minden elektronikus berendezés füsttel müködik, ha kiszáll a füst akor nem fog működni.
Régen én is vettem egyszer egy jobb fajat pasztát, most is Titat Nano grease pasztát használok, de ennyit nem adnék ki érte.
Never give up!
-
Dare2Live
félisten
Én vmi ISes Canont vennék.
pl Canon A570 ISesetleg ha UZt akarsz akkor a legolcsobb amit még meglehet venni az a Kodak Z712 IS.
Pécsen ccswebshop tudtommal a legolcsobb.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Ferdzsoo
addikt
Ha holnap nem tud nekem valaki kölcsönadni egy S939-es proccit, atomot robbantok!
Saját érdeketekben : ADJATOK PRÓSZÁRA!!!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
zsolt19900
őstag
Hello evribádi ki szeretnénk majd probálni egy ddr1 es ramot milyen tesztet futtassunk le hogy biztosak legyünk abban hogy jo a ram, szoval értitek.
KÖszi
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
rollins
őstag
válasz zsolt19900 #3308 üzenetére
memtest86+ nem szokott hazudni, kiírni egy bootolható valamire, aztán mehet is
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz zsolt19900 #3308 üzenetére
memtest 86, ahogy írták, de legalább 3x. hagyd körbemenni... De 24 óra sem árt...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dare2Live
félisten
ha felsorolod mit, hogy, hol, hogyan akarsz fotozni még egyszer átgondolom. DE 50Kbol nagyon nincs mit gondolkodni esteleg 58Kbol A720 IS.
btw itt egy jó teszt 570isröl [link]
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
zsolt19900
őstag
2X512 Kingmax Mars 800mhz es rampár érdekel valakit? 900at viszi de nem huzva használom, még garis tp számla garilevél is megvan.
Akit érdekel preevee vagy telefon: 06304217290
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
blacky79
csendes tag
Hali
Sweex UPS 800VA szünetmentes tápegység kifogástalan állapotban eladó. 15-20 áthidalási idővel. Eladó.
Üdv Fecó
-
magi20
senior tag
Ma újból megláttam egy hirdetést,és hát nem vagyok rosszmájú meg ilyenek,de azért hát izé.........nem akarok közutálatnak örvendeni,de,ehhez mit szólnátok?
el,szeretném adni a komplett konfigomat,hogy laptopot tudjak venni. weblaptervezéshez használnám,és néha fear combatoznék is rajta,ezért valami drágább kellene.igazából ezt az asztalin is megtudom tenni,de néha kurvára fáj a seggem!:-(
aki nem szeretné hogy eladjam a gépem,az átutalna adott számlaszámra valamekkora összeget?Jah és páromnak kellene új szemüveg is,volt neki,de a szülei valahogy elhandrázták még kb 2 éve,és azóta nincs rá pénzem hogy vegyek neki 60000-ért. Mert elég őt eltartanom,mivel egy fillérrel sem támogatják az ősök.
segítenétek neki?
hívhatom családi tragédiának? vagy a mi kis-családunk tragédiájának,jah várjatok ezt úgy kérem,hogy itt áll a szobámba 2db gép ami 300000-et ér kb.
és emelett van 2 kutyánk is amelyikből az egyik kb 120000-et és 30000-es royal caninnal etetjük.Utaljatok,--utaljatok,segítsetek,képeket majd dobok fel ha megveszem,de lehet mégsem arra költöm,de higgyetek benne.
és amikor átutaltátok a pénzt,eltellik 2 hét,akkor adok fel pár hirdetést hogy keresek több hardvert is.-ami nem laptop.
Viccet félretéve Kaics és 1-2 ember tudja miről beszélek,de kezd a tököm tele lenni,hogy mennyi családi tragédiás ph-s van itt,akinek még ráadásul utalnak is,nehogy el kelljen adni a a konfigját,de azért 2*1gb micro sd-t keres,meg miegymást.
Tudom nem az én dolgom,igazából le is szarom,de azért ebből össze lehetne tényleg hozni azt a hasznot,amiért igazi notit tudnék venni.
[ Szerkesztve ]
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Kaics
aktív tag
Nos, igen. Erről már volt szó néhányszor. Érdekes dolgok ezek. Nem lenne egyedi eset, hogy valakinek nagyon kell valamire a pénz és mégis másra költi - néha nehéz késleltetni a vágyainkat. Legegyszerűbb példa erre a "cigarettát vesznek, de kenyérre nincs" esete! Az más kérdés, hogy a családtagjaim egészségét nem tenném fel alkatrészekre.
Most hogy mondod, az én páromnak is szemüveget kell vennünk pont kari előtt - minimum 60ezer.
-
magi20
senior tag
hát,igen nemtudod,és pont az amit írtam,ha valakinek arra van ideje vészhelyzet esetén,hogy a ph-ra írkáljon,nem is keveset,mellette üzleteljen,akkor nehogymá arra ne legyen,hogy elmegy akár 4órába bárhova keccsölni.-azonnal.
mennék tescoba,vagy fasz tudja,bárhova érted.akkor segít valaki? olyan 1800000 kellene így hirdeteln,de bnőmnek kellene,egy alcatel elle teló 30k-ért.:-)----a mostani v 525-ami enyém volt,hát gyepáltam,és néha miközben órákat beszélünk,pedig együtt élünk,hát néha lemerül!!!!!!--------hogy a fene vinné el.-ezért kéne új,aki járt már hasonlóan,és lemerült ,és idegesítette,az utaljon most!!!!!!
hallod MIKI-nekem ez nagyon menne.
-
Kaics
aktív tag
Tényleg jó a marketinged!
Most mondjam azt, hogy az 50 Hz-es TV-től kiég a szemem és ezért mindenképpen utaljon az, aki később nem akar azért, mert megvakultam?! Így most csak feleannyit kellene utalni, mint ha műtétre kellene!
Vennék egy Samsung Full HD LCD TV-t [link] potom 330ezerért!
-
gPoint
tag
Szeretnék vásárolni 50 darab dvd lemezt. Szerintetek mit kell tennem hogy az elérhetetlen dvd dílerek felbukkanjanak? Valaki tudna esetleg elérhetőséget adni, leginkább telószám volna jó. Valaki segítsen pls., arhiválnom kellene. Ha sikerül, akkor eladó lesz egy Samsung 250 gigás ATA vinyó sentinel szerint tök ó állapotban.
Köszi előre is! -
-
Ferdzsoo
addikt
mégsem.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Moddingfan
senior tag
Szemüveg témában HELP: Raffting optika, ha még tanul, az iskolai átlagának megfelelő arányos kedvezményt kap a keret árából, magyarán ha 5-ös átlaga van, akkor 50% Anno én is így vettem szemüveget 4,6-os átlaggal + még lehet kicsit alkudni a lencséből is, nagyon korrektek Én anno a szemüvegemet 45K-ból vettem (kb. 2,5 éve), a lencse extra vékonyított, vagy egy tucat spec réteggel van bevonva és Lamborghini keretben van, ami azért nem szar Máshol nem hinném, hogy ennyibe fájt volna
[ Szerkesztve ]
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
magi20
senior tag
válasz Moddingfan #3327 üzenetére
:-)))----ez jó.
-
Kaics
aktív tag
válasz Moddingfan #3327 üzenetére
Ennek mindenképp utánanézek.
THX
Hagyományos, álló ATX ház eladó! Mobiltelóval készült képeket tudok küldeni - egyelőre.
ÁRA: 1500 HUF
-
gPoint
tag
-
magi20
senior tag
inkább nem mondok semmit.
nekem lenne egy gyerekem,akkor tuti hogy iwiw-es adatlapon ott lenne.-meg az is ha házas vagyok.Nekem is utalsz??
most hogy fear combatoztam,fáj a kezem,és elkéne mennem dokihoz. utiköltségre nincs pénzem,meg a fosdíjra sem,600ft talán.
utalj nekem,nagyobb összeget,és adok a MIKI-nek is belőle
-
Bandus99
őstag
Errol beszelsz?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
magi20
senior tag
többen is utaltak 20000ft-ot.
figyeljetek, ha nekem ez történne a családbva,akkor b+ nem a ph-ra irogatnék,mert azért majdnem egy kis fórumot hozott létre a srác.
hanem elmennék is melóznék.
plussz milyen munkahely az ahol akár 2-3 hetet nem tudsz kivenni,vagy betegszabi,vagy akármi.
ennyi erővel utána beperelhetnéd a céget is aki nem értette meg,vagy akármi.utána meg több hardvert is keresel megvételre.
nem lepődnék meg ha otthon befigyelne a 250000-es konfig.az hogy felrakott képeket,hát jah.----------------de mindegy másnak is csomó baja van.--mégsem írjuk be.
pl: 6000ft-om van jövő hét keddig. várok utalásokat,közben kaját is kéne venni,párom is éhes!!!--most írjam be és kunyeráljak?Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
gPoint
tag
véleményem szerint kijelenteni valamiről, hogy 100%, amiről nem tudsz mindent, finoman fogalmazva butaság. nem tartom kizártnak hogy kamu a dolog, de lehet éppenséggel igaz is.
és ebben az esetben megkimélhetitek magatokat a kellemetlenségtől ami a korábbi hibás vélemények és hozzászólások miatt fogtok érezni.
az meg hogy milyen munkahelyek vannak kedves magi sztem arról fogalmad sincsen. van olyan munkáltató aki 5 perc miatt fog kivágni a melódból, vagy nem enged el a befizetett nyaralásodra mert csak.... én nem utaltam sehova semennyi pénzt és nem is fogok ilyenek alapján de láttam a topikot. nekem nem tűnik fake-nek.mod: nem tudja valaki optoto vagy kapitányzo teloszámát?
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Tulajdonképp úgy akadtam rá, hogy ebbe a topicba linkelte be Cpt.Pirk. (ha jól emléxem) és azt mondta Ő ismeri a srácot. (Nincs kedvem most visszakeresni).
1. Szóval vagy igaz a sztori
2. Vagy átverte a haverját is ez az Ákos gyerek
3. Komplett maffiával van dolgunk (ugye Cpt.Pirk?)A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
magi20
senior tag
válasz Bandus99 #3345 üzenetére
nem ,igazából bajom nincsen vele,de sajna nekem ez rosszabb mint a koldulás.--az legalább kinnt áll a hidegben,vagy a srác,aki gitározik nem is rosszul,és ráadásúl vak is.
egyébként őt fehérvárrol is ismerem.-és télen is kinnt áll.sajnálom engem nem így neveltek,soha nem fogok senkitől sem kuncsorogni,az más kérdés hogy alkudozok példáúl,de azért az más tészta,mert én adok ki érte pénzt.
ilyen esetben,erre találták ki ezeket a provident-es kölcsönöket,vagy tököm tudja kérnék a családtól,vagy fene tudja,de nem a ph-s emberektől.
ez számomra kopasztás,azért mert valaki beírta,hogy JUJJ---mert én ismerem,meg ő rendes gyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest