Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-paci
aktív tag
Ha vége lesz a Domination ligának, akkor a karakterek értelem szerűen átkerülnek normal-ba, viszont a stash-el mi lesz? Összefésüli a normal-on lévővel?
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
v-paci
aktív tag
-
v-paci
aktív tag
Patch után "unable to connect to patching server"
Nálatok megy?
-
v-paci
aktív tag
Nemrég indítottam egy summoner sciont és azt kell mondjam nem kicsit lett OP a karakter, bár így normal-on még eléggé törékeny, de ez a Raging Spirit skill elég durva lett... pillanatok alatt szétkapták Dominust is.
-
v-paci
aktív tag
Nekem most folyamatosan disconnect... nektek megy rendesen?
-
v-paci
aktív tag
A craftolás teljesen random generátor alapján működik, vagy van lehetőség befolyásolni, hogy milyen tulajdonságokat kapjon egy item? Itt konkrétan arra gondolok, hogy most éppen resistance növelő itemek kellenének, akkor van lehetőség direktbe erre craftolni?
-
v-paci
aktív tag
Esetleg van valamilyen táblázat/összefoglaló, hogy adott unique tárgy mit ér? Igazából a miheztartás végett érdekelne...
-
v-paci
aktív tag
Volt valami video, ahol azt hiszem azt ecsetelték, hogy ezek az új orb-ok tudják növelni és csökkenteni is egy gem szintjét.
Gondolom itt a harmincas szinttel csak húztak egy felső határt, amit craft-tal és item bónusszal el lehet érni.
Szerk: jó lett az összefoglaló, köszi
[ Szerkesztve ]
-
v-paci
aktív tag
Hát izgalmas lett ez az Invasion az biztos, nem lehet csak úgy lazán rutinból nyomni a pályákat, meelee karakterként ezek a unique detonate dead-es rákok szívattak meg majdnem többször is. Szóval nagyon észnél kell lenni...
Amúgy ezek a strongbox-ok mikortól jelennek meg, mert eddig csak egy vaal területet találtam össz-vissz, box-ot egyet sem? Brutus után vagyok éppen.
-
v-paci
aktív tag
Egyébként mi ez a Searing Bond őrület mostanság? Szinte minden második stream-en ezzel nyomják
-
v-paci
aktív tag
Hát szemét egy játék lett ez a PoE. Elég "vicces", amikor berakja a Bladeback Guardiant low level karaktereknek... két meelee karakterem halálozott el a 360 fokos incinerate(?)-nek hála.
-
v-paci
aktív tag
válasz LittleBoss67 #24975 üzenetére
Állítsd nyilvánosra a profilod. De látatlanban, a Geofri's Sanctuary vért miatt lehet. Kapsz egy Zealot's Oath passzívot, a regen ES-re megy.
-
v-paci
aktív tag
válasz 0karmacoma0 #25178 üzenetére
Szerintem inkább a Diablo-nak, illetve a casual POE játékosoknak (értsd: akiknek túl bonyolult) lehet alternatíva a Wolcen. Mert lehet sírni, hogy nem megy az online, meg elvesznek az ottani mentések, de azt el kell ismerni, hogy egy meglepően jól összerakott és nagyon látványos arpg lett, ami működik offline módban.
Nekem 2016 óta megvan és kb. teljesen átalakult azóta. Nagyon pozitív csalódás.
-
v-paci
aktív tag
válasz brunnehilde #25323 üzenetére
Hát nem tudom, de a népek eléggé fel vannak háborodva a "x% chance for Maps to drop one tier higher" bónusz kivétele miatt. Hozzáteszem jogosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest