Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outblast
tag
Megoldódott a probléma,
Haver írta hogy a nevem is át van írva számokra, így egyből beugrott, hogy tuti ellopták az accot.
Sajna a mobil hitelesítős cucc nem volt bekapcsolva.
Szerencsére a support chaten nagyon segítőkész volt a hölgy akivel tárgyaltam és kb 30-40 perc után visszakaptam az accountot. Gyorsan be is aktiváltam a mobil hitelesítést is
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Outblast
üzenetére
Tegnapelőtt valami nagy karbantartás volt le is lőtték a szervereket, szóval lehet még nem minden úgy működik ahogy kellene. Bár engem most automatán loginolt. Mondjuk én mostanában nem használtam az Origin-t, szóval a karbantartásos mókáról csak itt olvastam a topikban
-
uregpapa
csendes tag
Sziasztok! A Battlefront 2 benne lesz az accessben?
-
Outblast
tag
Hali!
Ma mikor bekapcsoltam a gépet nem jelentkezett be automatán az Origin és hiába írom be a jelszót nem jó.
Kértem jelszó emlékeztetőt de az sem érkezik meg....
Előfordulhat hogy ennyit kell várni rá? -
Zsoxx
őstag
válasz
dudu5130
üzenetére
Idézet egy bejegyzésről a support fórumon:
Issues with payments can happen at any time, on any given platform. Therefore there is no permanent fix possible from our side. For example, there are several causes that could cause a payment to fail:
Card details are entered wrong
Address details belonging to card are entered wrong
Not enough funds available on the card
Issues with the bank
Temporary issues with our payment systemWe have several articles available to help users with payment issues:
https://help.ea.com/en/article/troubleshooting-payment-issues/
https://help.ea.com/en/article/origin-payment-errors/ -
dudu5130
őstag
Nincs lejarva a kártya. Van lehetőség PayPalra, de nekem nincs számlám PayPalon. Kártyával szeretnék fizetni.
-
törölt tag
oooo hogy az a... én meg azt hittem nálam van a hiba ezért letöröltem és újraraktam és vitte magával a BF3-mat

-
MrTwister
őstag
Nektek megy az Origin, úgy értem online? Se nekem, se fiamnak nem megy!

-
Fefe03
újonc
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem! Az a baj, hogy régen volt már Origin fiókom ami működött is. Na de, megtellett a C" meghajtó, ezért letöröltem az Origin-t. Utána újra telepítettem D" meghajtóra, de sajnos nem jelennek meg a könyvtárban a játékok! Próbáltam lemezről telepíteni a játékokat, kéri a termék kódot, amit ha be írok, azt a választ kapom, hogy a kód már használatban van! Mit lehet elkövetni, hogy jó legyen? Előre is köszi a segítséget! -
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Van egy 15%-os kuponkódom Origin-re ami Dec 30-ig beváltható. Akit érdekel privátban keressen.
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Szeretnék originről vásárolni, de nem akarja elfogadni bankkártya számom. -
atesz999
tag
Üdv!
Dobozos Battlefront 2 esetén a DVD lemezek csak "díszek" , a hozzá kapott cd kulccsal ugyanúgy le tudom majd tölteni a teljes játékot Originről?
Csak mivel nincs DVD lejátszóm. -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Esetleg Origin előfizetés így karácsony környékén vagy után szokott akciós lenni? - hogy érdemes legyen várni
-
csaba951
veterán
válasz
default.
üzenetére
Felejtős! Technikailag mindig ott a lehetőség, hogy az eladó bejelenti az ügyfélszolgálatnál, hogy feltörték a fiókját. Neki fogják visszaadni, mert ő tudja bizonyítani, hogy vásárolt rá játékot, te meg nem!
Rengeteg helyen akciózzák az EA játékokat. Vásárolj saját fiókra, ne bizonytalanra!
-
default.
őstag
Szervusztok!
Aprón hirdet egy fórumtárs egy Origin-hez kapcsolódó játékot. Azt mondja, majd ideadja a fiókját, vagy mi.
De ha jól sejtem, nem lehet megváltoztatni egy Origin fiók email és jelszavát címét, igaz?Köszönöm előre is,
üdv! -
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy ezt miért kapom majdnem minden játék telepitésekor?
Windows 8.1-em van jelenleg, és tök mindegy mit rakok fel, de ha Originen belül rakok fel egy játékot ezt kapom:
Valami tipp hogyan oldhatnám meg?

-
Zaja2
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Helló!
Pont tegnap járt le az on the house keretében kiadott 10 órám a BF1-ben. Ezért is szeretnék elő fizetni rá.
"Na meg persze időben is le vagy korlátozva. 10 óra." <-ezt nem nagyon értem. Mondjuk nem is olvastam el teljesen a szabályokat. De OA alatt is csak 10 óra? És ha egy évre fizetek elő akkor is? -
boogie84
veterán
szia,
anno én BF1-et próbáltam ki az OA alatt, az alapján már bőven el tudod dönteni h megéri e a játék az árát és megveszed vagy sem.
kontra: nem biztos h a játékokban a fullos "térkép" , "kiegészítők" érhetőek el, elképzelhető, hogy korlátozva van. Na meg persze időben is le vagy korlátozva. 10 óra.
(#6350) Zsoxx: Köszi, be is kapcsoltam!

-
Zaja2
senior tag
Helló!
Origin Acces-ről tudtok nekem pro - kontra véleményt írni? Köszi! -
boogie84
veterán
Sziasztok,
2 napja ezt írja... nálam van baj?

-
szzimo53
tag
Nem tudom hogy tiltott-e a kérdés, összefoglalóba nem említett.
Hol lehet Origin accountokat vásárolni?
Tudom illegal -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok, hátha tudtok választ adni.
Hetente többször kapok e-mail-ben üzenetet amit a gmail nem tesz spamba, hogy :"EA biztonsági kódod a következő:
XXXXXX
Ha nem te kérted ezt a kódot a bejelentkezési ellenőrzés beállításával, lépj be a Saját fiók oldalra, és haladéktalanul módosítsd a jelszavadat. Ha segítségre van szükséged, lépj kapcsolatba az EA Súgóval.
Köszönjük, hogy segítesz nekünk a fiókbiztonság fenntartásában.
További jó játékot kívánunk!
A EA csapata"Van hogy egymás után 2x, munkaidőben amikor amúgy sem lépnék be.
Most töröltem a megbízható gépeket.... és csak az itthoni gépet vettem fel....
Kíváncsi leszek változik-e valami. -
SityiSXT
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ha Accessben játszol egy játékkal, a fiókodon ott marad azzal a felirattal, hogy ehhez Access kéne. Viszont ha megvetted, mellette lesz normálisan is a telepített változat. Hülyén néz ki, de a jelek szerint az EA nem tudja ezt szépen megoldani.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Remélem, tud valaki segíteni! Az Origin kliens program 2 db star wars battlefront játékot ír ki. Nem értem, miért. Köze lehet hozzá, hogy először én trial-t töltöttem le? Accses előfizetést vettem, hogy 10 órát tudjam kipróbálni a játékot. Közben megvettem, majd beaktiváltam a kóddal. Bármelyiket indítom el, szerencsére ugyanaz minden, ugyanannyi játékidőt ír, ugyanazok a beállítások. Miért van ez? Tudja valaki? Vagy el fog tűnni, ha lejár a 10 óra?
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
tudtok olyan oldalt, ahol jó pénzért lehet venni
Origin DLC ket ?
Ez érdekelne :
Need for Speed™ Most Wanted Complete DLC Bundle for PC | Originelőre is köszönm.
-
Chabee
tag
Sziasztok!
Minden bizonnyal láma kérdés következik: Lehet-e olyat csinálni egy szem Origin accounttal, hogy a klienst két gépre telepítem fel és felváltva vagy egyszerre jelentkezek be? Mindezt azért, mert a lányom játszik a SIM-szel a saját gépén én meg szeretném kipróbálni a Plants vs Zombies-t a saját gépemen.
Köszi és Üdv!
-
kovsol
titán
Sziasztok
Most már kezd nagyon idegesíteni, hogy kb 1 hónapja minden nap többször kapom az SMS -t az EA-től orosz nyelven a security code -t. Valaki fel akarja törni a fiókot, de ugye az sms hiányában nem jár sikerrel.
Valahogy ezt meg lehet szüntetni? Esetleg a support le tudja tiltani az orosz ip ről próbálkozást vagy nem tudom milyen lehetőségek vannak ileynkor. -
bul07
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szint engem nem zavarna, de gondlom a fegyverek szintekhez vannak kötve így az már probléma lehet
Amúgy én az se bánnám ha egy játékba se lenne szint, külön tapasztalati pont ami oldana dolgokat igen
-
bul07
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez azt jelentené hogy 2szint és végtelen idő?
Igen azt láttam hogy a legtöbbje 10-óra de van 4-órás is ha jól láttam
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok tanácsra lenne szükségem. A probléma nyáron kezdődött, de hátha volt már valaki ebben a cipőben. Az Originen nem indult el a Burnout Paradise játék azzal a hibaüzenettel, hogy az aktivációs szám elérte a megengedett mennyiséget. Utána néhány próbálkozás után annyiban hagytam, majd írtam az Ea-nek októberben. A support chaten adtak nekem egy új aktivációs kódot és ezzel automatikusan felülírta a 2014-ben aktivált kódot, de a probléma ugyanaz maradt. Hiába érzékeli úgy az Origin mintha most vettem volna az új kód miatt a hibaüzenet ugyanúgy megmaradt. A dolog szépséghibája még, hogy valahányszor újratelepítésre került a Windows maga a játék mindig fenn volt akkor és talán előtte törölnöm kellett volna, hogy nem minősüljön gépen aktivált programként, hogy később ismét lehessen használni. Erről nem tudtam és nem is figyeltem rá, mivel a játékok többségénél ez nem számít, de itt sajnos igen.

-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném ki próbálni egy hónapra az Ea-t Pc-n. De nem tudok rá előfizetni.
Ezt dobja be.:
Your request could not be processed.
We were unable to verify your credit or debit card. Please check your payment details and try again. Alternatively try another credit card or payment option or check with your card issuer or bank.A bankártyámon van zsé. Tudok vele vásárolni. Nemrég vásároltam teszt.-ből a steam en.
Van Xbox One ra 1 éves előfizetésem. Ez zavarhat be? Nem értem.
Valakinek ötlet? Köszönöm.

-
Szilard7
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon ismerem az Origint, a 2015-ös NFS miatt telepítettem fel, viszont nem jött be a játék. Kérdésem az lenne, hogyan tudom legálisan átruházni másra a játékot?
Köszi!
-
-
Norbi887
aktív tag
Helló mindenki!
Más is találkozott hasonlóval Windows 8.1 alatt?
Akárhányszor játékot telepitek Origin-en a következőt kapom:
Teljesen mindegy melyik játékot telepitem (jelen esetben ez most épp Battlefield 3 volt) mindig ezt kapom.
Aztán még vagy húszszor rákattintok hogy Installálja fel, aztán egyszer csak összejön, de könyörgöm ennek nem 20x-orra kéne összejönnie nem?
Win7, illletve 10-alatt nincs ilyen, 8.1 alatt mindig.
Valakinek volt hasonló/van hasonló? Valami tipp esetleg? A Windows teljesen friss, új

-
Pedro78
senior tag
El lehet érni őket, mikor belépsz kis ablakban megjelenik, hogy mennyit kell meg várnia. Türelemjáték.
-
19_OsY_81
aktív tag
Egy ideje játékok indításánál a "xxxxx program működése leállít" hibaüzenetet kapok. Minden játék indításánál.
Olvastam nemzetközi fórumokat, nem egyedi eset, de megoldást még nem találtam.
Ti találkoztatok már ezzel?
-
kiakirály:D
csendes tag
Üdv valaki ellopta valahogy az Origin fiókom. Sajnos későn vettem észre de kaptam emailben egy olyat hogy megváltozott az email cimem ...ra és ha nem én voltam akkor kattintsak oka hát igen de ez a link már lejárt sajnos.
Próbáltam ea supportal kapcsolatba lépni de ugyebár már csak angol van de hiába irkálok nekik agyba főbe még az online chat se csinál semmit pedig azt írták nemsoká kapcsolnak várjak kicsit fél napig ültem előtte és semmi. Hitetetlen hogy nem lehet elérni a supporttot. Valakinek ötlet?
-
regener
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Itt fent a topik összefoglalóban van a magyar support száma, hívd fel őket és segítenek.
premierpark:
Próbáld máshová telepíteni vagy elsőnek töröld le kézileg a program files-ból és a C:/Users/felhasználód/appdata (itt keresd meg az origin mappát) ha a programok eltávolítása menüben nincs ott. -
BullKoxa
őstag
Sziasztok ! Remélem tudtok segíteni elég nagy S.O.S . Megvettem a játékot a BF1 Revolutiont. Eddig Access-l játszottam, az Access-s játékokat leszedtem a BF1-t is, kiléptem Originből , vissza beléptem és aktiváltam a kódot amit kaptam. Írta amit vettem és jött,de viszont nincs ott az Originben,hogy meglenne a játék nincs a többi telepített közt.
Ezt lehet orvosolni? Mert böki a csőröm hogy nincs ott. ( ez szombat hajnali 02.00-kor volt , 10.-g aktív volt elvileg az Access-m )Most újra tettem volna a játékot ( mert a Tittanfall2 mappába tette ) ! És akkor esett le hogy nem tudom aktiválni, mert ugye nem volt ott a többi közt, a kódot meg ugye újra nem fogadja el ! A Játékot innen vettem
Sajna az angol nem megy!
Remélem tudtok segíteni, mert nem szeretném ha a levesbe menne ez a pénzem.
Köszönöm előre is a segítséget !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolom karbantartanak. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)