Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, az FHB utasítja el, mondta is az ügyintéző, hogy a pénzintézet védelmében hozták ezt a döntést, és nem mostanában, mert voltak korábban visszaélések, ezt mondjuk nem részletezte, hogy hogy, meg miért a Google és az EA felé... de ha a Steam sem ment volna, már tényleg elhúztam volna tőlük másik bankhoz. Ilyet még én sem láttam. Ráadásul engem mint ártatlan ügyfelet, a többi ártatlannal együtt is szankcionál. Most majd kíváncsi leszek, hogy más külföldi oldalaknál is van e gond. Azaz azok is le vannak tiltva a bank által?!
-
Youri
veterán
Ezzel a módszerrel, tehát akinek Sapphire kártyája van az hajrá, akkor szereztem egy kupont, amit nem tudtam érvényesíteni, most tudtam szerezni még egyet. Már mindkettő elment, ha majd lesz, újabb akció - akkor is és most is 500 kupont osztottak szét - akkor majd azt is itt elszórom
De akinek van Sapphire kártyája, az regeljen a Sapphire Select Club oldalán, és regelje be a kártyája serialját. -
Zamery
senior tag
-
Zamery
senior tag
Én ugyanígy jártam a Plants vs. Zombies játékkal, amiről azt írta az EA honlap hogy ingyenes, az Originen keresztül letölthető. Hát nem az, mert az elején azt írja hogy csak próbaverzió. Eleinte installálni sem tudtam, valami miatt nem akart felmenni, most meg hogy sikerült, és nem kell, nem tudom eltávolítani...
-
BalaNce87
addikt
Én digitalt választottam anno, ami tartalmazza a vietnamot is, persze kulcsot nem kapsz hozzá. Én kb másfél hete szedtem le bc2-t, leszedett mindent egybe, nem kellett updatelni, viszont az updatert el sem tudom indítani, valami hibát ír. A sebességgel se volt probléma, max-al jött, összeségébe gyorsabb volt mintha lemezről akartam volna telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Diablo IV
- Arc Raiders
- Betáblázta magát az Oppo
- További aktív témák...
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Logitech MX Master 3S for MAC
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De akinek van Sapphire kártyája, az regeljen a Sapphire Select Club oldalán, és regelje be a kártyája serialját.