Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
ma dobott egy crasht az origin kliens és sehogy nem indul el, mindig feljön hogy üzenjek a fejlesztőknek, hogy mi a hiba.
Letöröltem és most mikor szeretném telepíteni vissza felugrik egy pillanatra, forog a töltés és kilép a telepítő. Mi lehet az oka?
köszönöm -
Pedro78
senior tag
feltelepited es elinditod originbol
-
Pedro78
senior tag
battlelog mar nem kell inditashoz
-
steele80
senior tag
Egy kicsit kezdek bepöccenni. A lényeg, hogy eddig simán használtam chrome-ból a battlelogot. Aztán jött egy időszak, hogy a játékokat originből kellett megnyitni és az indította el a chrome-ban a battlelogot. Most a helyzet az, hogy a BF1 kliensből megy a BF1, BF4, de nem indul el a Hardline. Váltottam IE-re abból elindul a BF3, de a Hardline már nem. Mi ez a helyzet és mi a megoldása? Ha valaki tud segítsen legyen szíves.
-
Pedro78
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Havernak sem indult,origint rakd ujra, nala ez megoldotta.
-
Stylerr
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Azt akarja, hogy maradj a PUBG-nél!
Nagyon állat az avatarod!
Reinstall megvolt, mind Origin és mind a játék terén? -
AtHoS
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Esetleg érdemes lenne átnézetni a gépet pl. kaspersky boot "lemezzel" [link] nehogy valami a háttérben működjön, aminek nem kellene
-
vorosmarti
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem megy az uninstall? Akkor vmi komolyabb gond van vele. Ha kézzel letörlöd a könyvtárat és a beállításait, eltávolítod a telepített programok listájából, utána érdemes egy vadiúj telepítést csinálni egy frissen letöltött installerrel. Nem szép megoldás, de én ezt csinálnám...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vorosmarti
üzenetére
Le sem tudom törölni.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azt nem tudom h miért van, de nagyon gyanús/furcsa h magyar nyelvű. Már hónapok óta nem támogatják a magyar nyelvet. Megnéztem, nekem is teljesen angol. Érdemes lenne letúrni, és egy új telepítéssel megpróbálni...
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miket próbáltál a hiba kiküszöbölése érdekében? Csak azért, mert akkor egyszerűbb nekünk is segíteni.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Én is kaptam hasonló levelet tegnap este. Nekem az állt benne,hogy azért kapom mert valaki,vagy valami megpróbált belépni a fiókomba. Jellemzően akkor kapsz ilyet,ha több helyre használod ugyanazt a jelszót meg e-mail párost. De ez origines fiókom régi e-mail címére jött. Nem régen változtattam meg az e-mail címem és ezért én sem értettem ,hogy mi a baj. De úgy látszik,hogy a net rejtett zugaiban minden adatunk megmarad.
-
Stylerr
addikt
Olvasatlan volt. Épp ez az érdekes, hogy nem kattintottam rá, és mégis azt írta, hogy a jelszóm elavult. Utána kíváncsiságból már én kértem EA password resetet, és akkor ha nem kattintottam a linkre beengedett a jelszavammal.
Gépen megnéztük, nem volt belépve senki az Origin fiókomba. Lehetséges, hogy valaki félreírta az e-mail címét? Vagy esetleg van valami időkorlát a jelszón, hogy "X" év után változtatni kell? -
Stylerr
addikt
Sziasztok! Jött egy E-mail a hivatalos EA e-mailról, hogy password resetet kértek a fiókomra. Nem én kértem, viszont nem engedett már be a jelszavammal, mert azt írta elavult. Password reset után működik.
Ez mi volt? Hogyan lehetséges ez? -
dunc
nagyúr
2 óra chatra vàràs utàn egy gèppel chateltem, aki nem tudod màst mint passvort resetet kèrdezgetni. Majd mèg 50 perc vàràs utàn angolul chat. A bankkàrtya adatokat akartam töröltetni, de nem tudtàk! Xd Akkor írtam akkor töröljèk az egèsz fiókot, ugy ahogy van, az sikerült.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Be akarnám kapcsolni a kétlépcsős belépést, de a biztonsági kérdésre nem tudom a válaszomat.
Hogy lehetne ezt megoldani szerintetek?Üdv Gyuri

-
LendvaiFeri1
veterán
Havernak már tegnap is ilyen volt, reinstall megvolt. Mi lehet a problem?

-
Vertigo18
addikt
Sikerült, chateltem egyet az egyik sráccal, kb. 20 perc alatt megoldott a problémát.
Tanultam belőle...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Lacesz88
üzenetére
Sajnos ugyanígy jártam a szar freemailemet törte fel valaki és egyesével elkezdte átírogatni a Uplay, Origin, Gearbest, stb... fiókjaimhoz tartozó emaileket. Mondjuk meg is köszönhetném neki, mivel legalább most nem freemail-re vannak regelve...

Node viccet félretéve, Uplay 2-3 nap küzdelem során megoldódott, kétlépcsős azonosítást raktam a freemailre is, innentől már nem tudta változtatgatni a belépési jelszavamat. Ezért szépen átírattam (2 nap alatt) a Uplay fiókomhoz tartozó email-címet... Aztán sorrendben jött elintézésként a Gearbest, abból azért elég gyorsan ki tudtam zárni. Viszont ez a három nap elég volt neki már arra, hogy az Origin fiókomat teljesen eltulajdonította, konkrétan akármikor kérek jelszóemlékeztetőt, vagy resetet az Origin fiókomra, a freemailemre nem érkezik semmiféle üzenet már sajnos.
Tehát akkor nekem is jön ez a herce-hurva? Megy a chat, aztán meg telefonon kell majd a puritán angol szókincsemmel beszélgetnem valakivel öreg fejjel?
-
ProEvoFan
nagyúr
Hol tudom lemondani a havi access előfizetést PCn?
Nem találom az opciót. -
Lacesz88
tag
Végül úgy néz ki megoldódott a dolog. reggelre a jelszóváltoztató emailek megérkeztek. kissé elcsúsztak a rendszerben, akkor már hiába kattintottam rájuk kiírta hogy elavult. Ma reggel újat kértem és azonnal megkaptam majd sikerült is átállítani a jelszót így megvan az account. Azért a biztonság kedvéért beállítottam a telefonos hitelesítő kódot is biztos ami biztos.
Köszönöm a segítséget.
-
Lacesz88
tag
Megtörtént. Igen kb mindegyik van, de azokba be tudok lépni gond nélkül csak az originre nem, ahol csak 1-2 játékom van.
Gondolod, hogy ilyen komoly lenne a dolog? csak mert elég erős jelszó védi az emailemet úgy gondolom, valamint mindenhova más a jelszavam. Továbbá nem is nagyon látogatok idegen oldalakat ahonnan beszedhetek szarokat. Mindig ugyanazokat az ismert oldalakat látogatom évek óta.
Ezek után valamit tehetek még és vissza tudom kapni az origin fiókom vagy annak annyi?
-
dunc
nagyúr
Hogy tudom elérni a supportot? Nem tudom még mindig törölni a bankkártyám adatait!
-
-
Lacesz88
tag
Üdv Mindenkinek!
Kaptam ma egy emailt reggel 6-kor, hogy változtassak jelszót az originemen mert gyanús tevékenységet észleltek az accountommal. Az üzenetben jelzik, hogy nem küldenek linket, ettől természetesen link van benne. noreply@e.ea.com-ról jött az üzenet. Először megpróbáltam belépni az adataimmal, amit természetesen nem sikerült, majd kértem új jelszót az emailemre, írták, hogy érkezik pár percen belül, de semmi nem jön fél óra után sem....Végül mondom megpróbálom azon a linken keresztül amit elméletileg ők küldtek, de azon is ugyanez történik.
Van valakinek bármi ötlete mi történt és hogyan lehet ezt megoldani? Nézelődtem kicsit, de úgy látom épp megszüntették a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot.
-
-Solt-
veterán
Nem igazán értem mire volt ez jó a részükről, de elég bántó az biztos! Nagyon keveset beszélek angolul de írtam nekik, ment a chat, elkérték a számom és megkérdezték melyik országból írok, majd közölték, hogy amint vége a chat-nek hívni fognak, de ne aggódjak mert nem gond, hogy nem beszélek angolul. Ebből én arra következtettem, hogy magyarul értő emberke fog hívni, de a hívást azóta is várom...

Nem különösebben érdekel mert csak pár játék van a fiókban, most akartam venni még párat, de ha nem kell a pénzem akkor elköltöm máshol. Szerencsére van miből válogatni...
-
sepsi0
őstag
Az érdekes....
Én már sokszor beszéltem velük, egyszer sokáig elbeszélgettem egyik fiúval és ő is angol állampolgár volt már, de kis hazánk szülötte. Most mibe fájt volna nekik ott hagyni a magyarokat, tudnak angolul, ha meg kell akkor magyarúl is.
Na mindegy, akkor nem veszünk tőlük játékot, bár most sincs ami nagyon kellene.
Ha a fiókkal lesz gond, majd magyarúl írok és a Google fordít, ne várják már el a perfekt angolt telefonba az összes magyar vásárlótól. Ez csúnya lépés volt tőlük....
Ezt bírom az angolokba, de főleg a németekbe, ők elvárják,hogy mindenki beszélje a nyelvüket, mert "világnyelv", de ők nem hajlandóak más nyelven megszólalni. Főleg a német, mikor elkezd karattyolni és elmondom neki németűl, gogy nem beszélek a nyelvén csak angolul meg magyarúl, akkor néz csúnyán és folytatja a mondani valóját. Volt olyan aki azt mondta soha többet nem jön ide hozzánk, mert még a nyelvét sem beszéljük, mondtam neki a tolmáccsal, hogy jobb lett volna ha nem is jön (balesetet okozott) és még neki állt fejebb.
Bocs a fél offért.
-
-Solt-
veterán
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Azt esetleg tudod, hogy a magyar nyelvű ügyfélszolgálat is megszűnik most 15.-n, vagy csak az oldal nem lesz elérhető magyarul?
Egyébként most beugrott, hogy én vagyok a tök, anno bekapcsoltam a két lépcsős azonosítót itt is, csak a telefon restore előtt nem kapcsoltam ki és ennyi idő távlatából már nem emlékeztem rá.
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Jelszót frissítettem az origin.com oldalán, jött az email, megadtam az újat, kéri a Google Authenticator hatjegyű kódját (amit emlékeim szerint én nem állítottam be ide!) de nem fogadja el amit az email címemhez generál. Ilyenkor mi a helyzet?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok el akarom távolítani a bankkártyám, hogy tehetem meg?
-
Pedro78
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Support, most beszeltem veluk, mert elcsesztem a bejelentkezest, (rossz mailcimmel tul sok probalkozassal kuldte a telora a kodot, de a telefonszamom mar megvaltozott csak itt meg maradt.) Na szal, nem veletlenul dicserik az ugyfelszolgalatukat, nagyon jo fej volt a csavo akivel beszeltem. Meg mailcimet is cserelt nekem.
-
Outblast
tag
Hali,
Lenne egy olyan problémám, hogy Vaultból hozzáadtam a Sims 4et a saját játék mappámhoz, de nem töltöttem le mert mentem dolgozni.
Ma próbálom leszedni, de nincs ott a kis lefele mutató nyíl, ha rányomok akkor is csak Details jön elő semmi más, illetve ki sem tudom törölni a játékot a my games közül....Kipróbáltam más játékkal és azokat le tudom szedni és ki is törölhetem a saját mappámból, kivéve ezt...
Valaki esetleg tud rá vmi megoldást?
Már újraraktam az origin klienst is és rendszergazdaként van futtatva. -
Delávégá
aktív tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Support. Összefoglalóban megtalálod a magyarnak a telefonszámát és hogy mikor lehet őket hívni.
Biztonsági kérdésnek/válasznak érdemes mindig olyat megadni ami kapásból eszedbe jut és csak rád jellemző, nem muszáj hogy stimmeljen a kérdéssel. Csak jó tanács. Vagy marad a jó öreg bevált módszer, a papír ceruza és felírod.

-
Hali!
Ha ezt a h*lye bizotnsági kérdést elfelejtettem (sose jegyzem meg ezt...), akkor mit lehet csinálni, ha profilnevet szeretnék váltani?
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Oks, kössz! Kipróbálom.
-
Sziasztok!
Mi van akkor, ha egy játék, eltűnt a könyvtáramból?
G2A-n vettem, és be is aktiváltam, erre most amikor játszanék vele, köddé vált.
Próbáltam újra "redeem-elni", de azt modja, hogy már fel lett használva.Ilyenkor mi van?
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy ami bekerül access-be, azok ott is maradnak? Láttam, hogy most elég sok game jó áron van, és access előfizetéssel is lehet járszani.
Vagy játékokat egy idő után kiveszik access kedvezményből? Esetleg csak az tud velük játszani, aki korábban már letöltötte a kedvezményes időben?Köszi

-
Dilikutya
félisten
-
Oks, köszi a válaszokat!
Megvetgem végül mindkét shift-et g2a-ról. Lesz, ami lesz.
-
törölt tag
Originen nem megy a Paypal fizetés. Van erre megoldás? Régebbi sikertelen vásárlást pár hónapja cancelláltam Paypal oldalán és most felugrik majd eltűnik egy fehér ablak és nem történik semmi.
-
Gery9112
őstag
Szia!
Szerintem ez játékfüggő bár a játékok nagyrésze elindul új oprendszer alatt is. Amiket nemrégiben kipróbáltam játékok azok:Red Alert 2, Originen keresztül simán elindult és nem volt vele gond.
Steam-en a Jedi Knight Jedi Outcast is kifogástalanul ment, az Age of Empires 3-nál kellett a Win10-ben a Legacy option-t kikapcsolni, de ezen kívül tökéletesen ment.
Ha esetleg mondasz konkrét példát lehet tudok segíteni.
-
Sziasztok!
Az EA hogy kezeli a régebbi játékokat?
Ha most pl. megveszek egy 2009-es játékot, akkor várható, hogy évekkel később is fogok tudni vele játszani?
Olyasmire gondolok, hogy újabb OS-ek kedvéért patch-elik a játékokat?
Azért kérdezem, mert el szeretném dönteni, hogy steam-en vagy origin-en veszem meg a játékot.
Vagy ez teljesen játékfüggő? -
cyber86
őstag
Sziasztok. Valaki találkozott olyannal, hogy eltűnt az accountja? Sajnos sz.. freemailen volt regisztrálva így nem tudtam követni, hogy esetleg feltörték-e

-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Origin access szolgáltatásban vannak-e korlátozások? pl: egy játékon belül teljes mértékben elérhető a single player valamint az online rész? tehát végig tudom játszani és online is tudom tolni?
Köszi az infót! -
csaba951
veterán
válasz
gameresboy
üzenetére
Keresd meg ezzel telefonon a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot! Lásd a Téma összefoglalót a fórum elején!
-
gameresboy
aktív tag
Hello!
Neki nincs olyan, hogy "View my profile" és "EA Account and Billing".
Neki csak "Application Settings" és "Sign Out" jelenik csak meg.Gondolom a kora miatt nincs lehetőség ezekre.
Valamivel még érdemes próbálkozni, vagy semmi esély a születési dátum módosítására?Üdv,
GBoy -
SityiSXT
őstag
Nagyon nem ártana. A kétfaktoros belépés így hatékony. Plusz ha ezt az email cím - jelszó párost más oldalon is használod, ott is javasolt változtatni. És persze mindenütt bekapcsolni ezt a kétlépcsős azonosítást mindenütt, ahol támogatott.
(SMS helyett használhatsz hitelesítő appot is az okostelefonodon (Google Authenticator, Microsoft Authenticator), az szerintem kényelmesebb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon állat az avatarod!
09.15. től megszűnt a Magyar support.