- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Na, ma kaptam egy jelszó reset-es emailt, természetesen nem én kértem, plusz a levél érkezésekor otthon sem voltam.
Elsőre csak ennyi tűnt fel, aztán megláttam, hogy a levélben nem is azon a nickneven szólítanak, mint amit használok, hanem egy hasonlót, de van benne pár karakter eltérés.Ekkor aztán megnéztem, majd rákerestem az email címre, és beigazolódott, amire gondoltam, egy adathalász címről jött, ráadásul egy 2012-es témában is írtak már róla.
A mellékelt linkre természetesen nem kattintottam, nem ma jöttem le a falvédőről.
Amúgy is be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, de a biztonság kedvéért azért megváltoztattam a jelszavamat.
!!!Szóval aki az EA@e.ea.com címről kap levelet, az semmiképpen se kattintson a benne lévő linkre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs