Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Na, ma kaptam egy jelszó reset-es emailt, természetesen nem én kértem, plusz a levél érkezésekor otthon sem voltam.
Elsőre csak ennyi tűnt fel, aztán megláttam, hogy a levélben nem is azon a nickneven szólítanak, mint amit használok, hanem egy hasonlót, de van benne pár karakter eltérés.Ekkor aztán megnéztem, majd rákerestem az email címre, és beigazolódott, amire gondoltam, egy adathalász címről jött, ráadásul egy 2012-es témában is írtak már róla.
A mellékelt linkre természetesen nem kattintottam, nem ma jöttem le a falvédőről.
Amúgy is be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, de a biztonság kedvéért azért megváltoztattam a jelszavamat.
!!!Szóval aki az EA@e.ea.com címről kap levelet, az semmiképpen se kattintson a benne lévő linkre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OLED TV topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest