Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
Sziasztok!
Most hogy ingyenes a sims 4 gondoltam kipróbálom, még nem volt ezelőtt origin fiókom.
Amikor az origin kliensben le akarom tölteni a játékot ezt a hibaüzentet kapom:
"Origin needs to download files and is waiting for permission. Please choose "Yes" when Windows prompts you for permission."Viszont semmilyen felugró ablak nincs ahol válaszhatnám a "yes"-t. Tudja valaki mi lehet a hiba?
-
ricsi99
addikt
Van rá valami legális mód ,hogy a sims4 ne kérjen folyamatos netkapcsolatot?
Origin nélkül nem hajlandó elindulni.... -
Golden9
veterán
Sims 4 ingyen.
-
jossua
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
jossua
tag
Srácok nekem se ment ! És csak az oldotta meg ,hogy felraktam egy régebbi verziót ... azókból is a sokadik müködött ... próbát megér

-
Sanyi19
őstag
Sziasztok. Nektek megy az origin? Nekem nem, offline-ra váltott kb. 5 órája.
-
Attila2003
tag
válasz
Attila2003
üzenetére
Megoldottam. Hátha másnak is jó lesz. Letöröltem minden visual c+++ variánst a gépről, és akkor újra telepítettem a klienst, újra működik.
-
Ryder62
őstag
Hogy lehet egy kliens ennyire szar?
Letöltöttem a Mass Effect 2-t Steamen, feltettem minden DLC-t, a magyaritást is hozzá. Minden oké. Elindítom az Origint és elkezdi letölteni a Mass Effect 2-t, bele a Steames változatba. Mivel canceloltam nem írt talán fölül semmit de ez mi? Egy Steames játékot elkezd felül írni?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Találtam 1 ilyen leírást.
Gondoltam kipróbálom,hogy legyen trialom anthem-hez.
Erre nem lehet regisztálni.
Valamiért nem lép tovább.
Valakinek 5let,hogy ezt,hogy lehet működésre bírni? -
-
dargelot
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
1. Erre az accra van megvéve a basic access? Nem véletlen a próba accra?
2. Vaultból adtad hozzá a játékot a könyvtáradhoz? -
Sziasztok ! Vettem egy hónap Origin Basic csomagot a gyerekemnek , hogy kipróbálja a Hardlin-t . Már háromszor raktam fel ,de állandóan azt írja játék csatlakozásnál , hogy kéri a kulcsot .A telepített játéknál ki is néztem a kulcsot és amikor megadon akkor kiírja , hogy jó erre a fiókra regisztrálta ,de amint rányomok , hogy Confirm már azt dobja , hogy ez a kód már fel lett használva és nem enged játszani ? Vajon az lehet a gond , hogy a gyerek előbb egy kölcsön accon próbálta meg letölteni és beragadt ? Azt letöröltem már és teljesen tiszta telepítést is csináltam , nem értem .
-
dargelot
senior tag
-
DDA40X
aktív tag
Hali!
Meg tudnátok mondani, hogy mi történik a mentéseimmel, stb-vel, amikor törlöm az előfizetést? Ha újra előfizetek, akkor meglesznek még? Ha meglesznek, meddig? Van valami határidő? Még az sem egyértelmű, hogy ha mondjuk volt BF4 Premium az alap Origin-Basic-hez és később visszatérek, akkor is premium marad?
Köszi! -
Janby
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Konkrétan ilyen nem. Nálam jelenleg aktiváló kulcsot kér az Origin a BF 4-hez, ha Battlelogból indítom
Nagyon javítják a dolgot állítólag... -
- = Zk = -
félisten
szevasztok
frissült a kliens, és konkrétan ilyen low grafikával jelenik meg a kliens és annak ábrázata...
volt már ilyen valakinek?!
restart, gugli, reinstall, 2 szűz lány vére sem segített eddig -
Srácok Raktam egy friss win-t és baromi lassú a letöltésem , pedig nincs korlát beállítva az origin-ben sem szóval nem igazán értem .A max letöltésem 300Mb/sec és jön 3Mb/sec-el

-
Janby
tag
Nálatok megy az Origin kliens? Nálam offline-ra váltott

(#6772) Executioner Ez gyors volt
Akkor várok... -
dargelot
senior tag
válasz
adamcsik
üzenetére
Akkor keress valakit aki tud vagy próbálgasd a live chatet. Én 3 Os-ről 6 gépről próbáltam az élő chatet, sosem kapcsolt supportot. FB-n könnyű a suppal felvenni a kapcsolatot, de ott acc problémával nem foglalkoznak, de azt mondta az ottani supp, hogy a rendszerbe nem is regisztrálja a gép/böngésző az ügyemet, tehát ha nem dob 5 percen belül senkit az EA supp ablak, akkor ne is várj tovább.
-
dargelot
senior tag
válasz
adamcsik
üzenetére
Fel kell hívnod a supportot telefonon. Ha angolul tudsz akkor a brit divíziót hívd, németeknél nem tudnak angolul csak németül. Az online chat látszólag Magyarországról elérhetetlen, bár még VPN-el sem sikerült életet csiholnom bele.
Készülj fel, hogy nem 5 forint lesz a beszéddíj, s nem is 2 percig fog tartani.
Én buktam egy bf5 accountot, mert fb-n nem tudnak segíteni, élő chat meg nem mükszik. Angol hallás szövegértésem meg 0 szal azt hagytam is, mikor azt sem tudtam mit kérdez. -
dargelot
senior tag
válasz
dargelot
üzenetére
Valaki lenne olyan kedves, hogy kipróbálná, hogy a live chat müködik-e?
Arra gyanakszom, hogy Magyarországon le van tiltva, miután 6 eszközről, 3 fajta OS-ről, 3 fajta böngészőről és 3 fajta internet szolgáltatón keresztül is ugyan az jött elő. Nem csatlakozik a live chathez a rendszer.Előre is köszönöm!
-
dargelot
senior tag
Ilyet még nem pipáltam
Kliensbe nem tudok belépni, 5x változtattam már jelszót, de semmi haszna. Jelszóváltoztatásról email holland nyelven jön. WTF?
help.ea.com-ra be tudok lépni, de ott jelszót/emailt nem tudok változtatni. Nem jön be az oldal.
origin.com-ra szintén nem tudok belépni.
Support inaktív, live chat-re 1 órát vártam semmi nem történt.
1 hete játszottam utoljára, BF5-ben, akkor is csak kb 20 percet. Nem csaltam, semmit exploitot nem használtam.Ha az accot feltörték volna és megváltoztatták volna az email címet akkor kapnák róla emailt? Illetve ha így lenne akkor help.ea.com-ra miért tudnék belépni, vagy miért tudnék jelszót változtatni?
Még ban/felfüggesztésre gondolok, de arról sem jött email. Gondolom csak közölnék. Attól be lehet lépni kliensbe?Szerk.: Tuti feltörték, mert haver megnézte a barátlistán az accountomat és eltünt, illetve ilyen névvel nincs is felhasználó. Mostmár csak a supportra hagyatkozhatok aki offline van már 2 órája, gőzöm sincs miért.
-
dargelot
senior tag
válasz
Bluebess72
üzenetére
Milyen játékról van szó? Van amelyik felhőben tartja a mentést, van ami HDD-n. A meglévő játékokat így lehet belokalizálni. Egyébként amikor belokalizálod, akkor a megkérdi a legtöbb játék, hogy a felhős vagy a gépen lévő mentést használja. Pl Battlefield.
-
Bluebess72
csendes tag
Sziasztok,
Gépet fejlesztettem egy gamer ismerősömnek, és halálosan pánikba van esve, hogy mi lesz az eddig HDD-n tartott játékaival. Én egyáltalán nem használok Origin-t, ezért a segítségeteket kérem. Beléptem a fiókjába, és az ott található játékoknak manuálban megadtam az elérési utat. Szépen beolvasta, közölte, hogy ok, mehet a játék. Ha most elindítja, a mentett állásait lehúzza a kliens a felhőből, vagy az ugyanúgy valahol gépen van tárolva, és át kell másolnom?
Köszönöm a segítséget. -
bul07
nagyúr
Hogy tudnám kikapcsolni a barát be ki lépésének jelzését?
Hang, felugró ablakMegvan
-
dargelot
senior tag
Adj meg a beállításokban a telepítési útvonalhoz új helyet. Ezzel a meglévőket nem helyezi át, de az újonnan letöltött játékokat már oda fogja rakni.
Sajna nincs fent az Origin de úgy rémlik itt kell keresgélned: Jobb fent Origin gomb -> Application Settings -> 2vagy3. fül ahol az installed games van és ott install location vagy valami hasonló.
Remélem tudtam segíteni

-
envagyok
veterán
Megoldható valahogyan hogy ne egy helyen legyenek a játékok?
Kezd betelni az 512-es SSD-m, és jó lenne 1-2 játékot HDD-re tenni.
De mindet nem szeretném -
dargelot
senior tag
2018 Dec 13. óta van játék detektálása opció a kliensben. Tehát ha valaki újrarakta a gépet, de D,E,F partíción van játék akkor ezzel a módszerrel egyből felismeri a kliens, hogy már le van töltve az adott játék.
Forrás -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy az origin fals játékidőt írt ki? Nem mintha számítana, de 1-2 óra helyett 71 órát.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
dargelot
üzenetére
köszi a részletes tippet, futok egy kört. aztán mivel újabban úgyis csak egy játékkal időztem ezen a platformon, lehet, hogy kimentem és újrarántok mindent.
ha nincs köze a jelenlegi OS-hez, akkor registryben és máshol sem lehet nyoma még gondolom, hiába próbáltam indítani a klienst, tehát jó a siftdel.
-
dargelot
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Hali!
Játékokat mentsd ki egyenlőre egy xy mappába, s tedd fel újra az origin, a régit lehet törölni. Gondolom nincs bejegyezve az új Win-ben, tehát shift+del-el mehet a törlés.
Felrakod az új origint, beállításokba beállítod hogy abba a mappába telepítse a játékokat ahova előzőleg kimentetted őket. Ezután a kimentett játékot origin kliensben megkeresed, majd letöltésre katt. Ekkor gondolkozik 5 percig, azaz "inicializálás" jelszó alatt dolgozik, majd puff kész, fel van téve a játék. Észlelte, hogy megvan. Ez csak akkor mükszik, ha van annyi helyed üresen a partíción amennyi kellene a telepítéshez.Én ezt tenném, működik, próbáltam már. Ettől függetlenül várjuk meg, hogy ezen a "barbár" megoldáson kívül valaki tud-e jobbat.

-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
segítséget kérnék kliens témában. külön meghajtón van a rendszerem és külön meghajtón a játék struktúrák: közös meghajtón a steam, gog, origin és egyéb 3rd party. a rendszert frissítettem W8.1Pro 64bitről W10Pro 64bitre (a többi meghajtó fizikailag nem volt aktív közben). az új rendszeren nem tudom futtatni az Origin klienst (sem a GoG-ot), egyszerűen nem indul el (utóbbi meg hibával elszállt). a Steam kliens sem volt zökkenőmentes, de ő egy frissítés és "repair" után ugyanúgy fut tovább, mint a legutóbbi ilyen W7 -> W8.1 váltás után.
van ötletetek, hogy miként bírjam munkára? nem szeretném törölni a mappát és telepített játékokat, mentéseket, főleg nem kliensen kívülről.
köszi előre is

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
FoxiestFox
félisten
válasz
regener
üzenetére
Nem vagyok játék közben, de emlékeim szerint ott nem is jelentkezik a dolog, csak desktopon. (Ott amúgy sem zavarna, hisz játék közben úgyis turbózik a cpu, és pörög a venti, illetve nem veszem észre a sebességvesztést, ha van egyáltalán).
A tálcás módszer nem vált be, amíg tölt le valamit, folyamatosan ül a cpu-n.
Quality programming. Szerencsére csak pár játékom van itt, a többsége Steames. -
regener
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Két megoldást találtam erre hirtelen:
1.
Start the game, tab out, and then click on Origin (top left corner) and open the application settings. Just leave that window open in the background and tab back to your game.The CPU usage should now drop to a normal level.
2.
Using 9.6.1, I closed the main window so Origin keeps running in the taskbar, CPU load went downSzóval zárd be az origin ablakot vagy menj be a beállításokban így a Store nem eszi a géped.
-
FoxiestFox
félisten
Az miért van, hogy ez a csodaszoftver játékletöltésnél 25%-ra terheli a procit?
-
csaba951
veterán
Nekem ez másképpen okozott gondot. Elment a net, ritka eset, de előfordul. Na sebaj, amíg visszajön majd játszok egy nagyon régi játékkal, a Command & Conquer-el (ebből a csomagból). Exe elindít, az betölti az Origin klienst, abba belépek, teker-teker mert nincs net. Amikor erre rájön, akkor bezárja a játékot.
Szóval azért nem tudtam most, a saját gépemen játszani a (teljesen offline) küldetésekkel, mert nem volt net.

-
dargelot
senior tag
válasz
Zoli133
üzenetére
Érdemes mindent ilyenkor ellenőrizni, s a 2 lépcsős azonosítást is bekapcsolni, mert az origin accountok fekete piaca nagyon pörög.
Supportal még azt is meg lehet csinálni, hogy a ellopott accountról játékot átvinni másik accontra, így ha valaki elfelejt belépni vagy nem veszi észre, hogy a libary-ban egyel kevesebb játék van, akkor rá lehet fázni. -
Zoli133
addikt
Nah, jött mail hogy visszaállították a jelszavam. Megnéztem EA től jött EA oldalán is kellett újat megadnom. Azt írták gyanús tevékenység miatt ami fura mert 2 lépcsős azonosításom be van kapcsolva. Ha hazaérek azért ellenőrzök mindent megint azt hiszem.
-
dargelot
senior tag
Amint belépsz abba a fiókba amibe már be van lépve egy másik gépen az origin feldob egy kérdést. Offline lépsz be az accountba vagy a másik gépet logout-olod és te leszel online az accountal. Tehát ha egyik gép offline az accountal, akkor tudsz a másikkal játszani online. A kérdés itt az, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani, milyen módban. Ha olyan játékkal aminek elég az offline mód akkor nincs gond, ellenkező esetben már igen.
-
csaba951
veterán
Origins allways online. Itt nem tudsz bejelentkezni ugyanazzal a fiókkal egy időben 2 gépről. Már akkor se tudsz játszani, ha éppen nincs internet.
Igen, meg kell venni mind a két fiókra a játékokat. Sajna ez ilyen. Vagy olcsóbb megoldásnak ott van az Orgin Access előfizetés. Persze ezzel is csak 1 fiókkal lehet játszani egyszerre. De legalább nem kell megvenni megint egy kazal játékot.
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Kérdésem, hogy ha egyszer két menő gép lesz a lakásban, akkor van arra mód, hogy a két gépen egyszerre lehet játszani, természetesen másik játékkal? Steam esetében van a Family sharing. Itt nem tudom, hogy van.
A nagy kérdések:
- a két gépen ott van az oprendszer, a két kliens letölt. Utána mi a pálya?
- egy fiók van, azzal egy gépen lehet csak bejelentkezni?
- az ip cím meg ilyesmiket is nézi a kliens?
- vagy esetleg van valami megosztás, vagy hasonló?
- vagy vegyem meg majd magamnak azt a 8-10 játékot, ami engem érdekel?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Ajándékba tudok venni originen játékot?
-
HoReSz1975
őstag
válasz
SityiSXT
üzenetére
be van kapcsolva, igen!
ennyivel elintézik:
Hello,
We received your latest message regarding the action taken on your account. We have performed all investigations possible on this issue and will not reverse the decision.
Please do not expect further responses on this matter.
Thank you,
EA Terms of ServiceK...a é...s a.....kat

-
regener
veterán
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Nekem a BF3 accom lett oda így, support továbbküldött a PBhez akik egy sablonszöveggel elintéztek mindig.
Azóta nem játszom aktívan a BF játékokkal, pedig megvan a 4 és az 1-et is megvettem de semmi kedvem hozzá utólag rájöttem. Az se érdekelte őket hogy majdnem minden meccsről volt video a YT-omon, így feladtam. -
SityiSXT
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Nem törték fel a fiókod? A kétfaktoros azonosítás be van (volt) kapcsolva rajta?
-
HoReSz1975
őstag
Hi@all!
Ez a r****t EA kizárt a Battlefield 5-ből, az online fiókot megszüntette, mert állítólag csaltam, ami lehetetlen.
Hiába írtam nekik, hogy ment a CAM 3.7.4 program, az FPS kijelzést akartam bekapcsolni és ennyi, ültem egy tankban és 5:1 volt a killem, erre kib****tt a Fairfight Banned Code #tY96ip -vel. 4 napja ugatok velük, hiába bizonygatom, semmi, nem hátrálnak, most írtam nekik, hogy akkor adják vissza a Premier accountba forgatott 30000Ft-mat, de lezárták a jegyet, erre természetesen megint írtam nekik, hogy mit csináljak így, ha egyszerűen nem tudok játszani vele online?
A pénzemet, meg nem akarják vissza adni, pedig 9 éve vagyok Originen, ilyen parasztokkal még nem találkoztam, mint ezek.Szerintetek mit tudok tenni?
Küldtem nekik igazi csalókról képeket, le se szarták, a 194killes embereket!
Ennek még a teteje, hogy a FIFA 19-ből is kizárt, katasztrófa, teljesen tanácstalan vagyok, ugyanez az indokkal

-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Tegnap járt le az éves Accessem, és az éjszaka 3x próbálta levonni a megadott kártyámról az éves díjat. Egyelőre nem szeretném meghosszabbítani. Ha az "EA Account and Billing..." felületen, az Origin Access fülön a Cancel Membership-re kattintok, nem fogja levonni a pénzt ha átutalok az adott kártyára? Valamint később ugyanezzel a kártyával használhatom újra az Access-t?

-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok azóta nekem megoldódott azzal ,hogy support segítségével sms azonosítóval lépek be a fiókba. Közben megtaláltam a tartalékkódos listámat, ami akkor került elő, mikorra elhárult a probléma.

-
regener
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Én ezt használom sok programhoz (főleg Spotify mert az csak a C-t szemetelné -.-): Symlink creator
Ez csinál egy "hivatkozást" és a programok ugyanúgy elérik csak épp mégis a másik helyen van ahol te akarod.
(Elsőnek próbáld ki egy frissen csinált új mappával, mert ha fordítva adod meg neki akkor felülírja a fájlokat és elvesznek!) -
dargelot
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Beállítod a letöltési útvonalat oda ahol most van a játék, ezután gondoskodsz, hogy legyen a partíción annyi hely mint amennyit a játék követel. Mindezek után katt a letöltésre. 3-4 percig gondolkozik majd az origin, majd kiírja, hogy játékra kész a program, nem szed le semmit. Nem egyszer eljátszottam már ezt, főleg Win újrarakás után. A gond ott van ha pl kicsi az SSD, s nincs már annyi szabad hely mint a játék maga. Akkor sajna nem indítható a letöltés, hiába van ott a játék.
Üdv,
-
Something_
őstag
Sziasztok!
D-ről átmásoltam egy játékot (BF5) C-re, beállítottam az új elérési útvonalat és azt írja, hogy le kell töltenem...
Van valami megoldás? Illetve komolyan csak 1 db elérési útvonal lehet az Origin játékokhoz? -
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ebben a kliensben lehet több játékot egyszerre venni, és ha igen hogy?
-
sagem
addikt
válasz
forras2
üzenetére
Kétféle előfizetés van a "basic" és a "premier"
A basic az olcsóbb, de ezzel nem tudsz korlátlanul játszani a legújabb játékokkal, pl a Fifa 19-el vagy éppen a Battlefield V-el , csak 10 órányi limitált időszakot (pl. a single játékmódban nem férsz hozzá az összes küldetéshez, akkor sem, ha 10 óra alatt végeznél vele) kapsz.A Premierrel mindennel játszhatsz, korlátlanul, szóval ha neked több mint 10 órányi (vagy teljesen kijátszott singleplayer) BF V kellene, akkor a Premier kell, ha beéred 10 órával, akkor elég az olcsóbb is.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Van az originen ez az 1 hónapos előfizetés, bérlés, vagy nem is tudom mi a pontos megnevezése.
Ha én előfizetek 1 hónapra, akkor mely játékokkal tudok játszani online?
Erről van valami lista? Konkrétan a BF5-el játszanánk online, erre irányul a kérdés!
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Rendeltem 1 hónap EA Access-t, tudok "upgrade"-elni?
Gondolok itt arra hogy veszek 1 hónap EA Premier Access-t, akkor az utóbbi lesz aktív a mai naptól (pl ha ma veszem) ? -
zseko
veterán
válasz
Gigant20
üzenetére
És Early Accessben? Mert saját magának mond ellent.
Egyik helyen igen (Early access to upcoming games (FIFA 19, Battlefield V and more) ),
lentebb meg nem (Early access to Battlefield V Join the front lines days early (X) )
Vagy a single részével játszhatom, csak az online részével nem? -
Anonymus23
veterán
válasz
energy4ever
üzenetére
Nem pont a tiedet, hanem valahonnan megszerezték az emailcím + jelszó párost, és bepróbálkoztak vele mindenféle kliensekben, az originsben működött, és már törték is fel. Semmi személyes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Vegul megtalaltam. Sikerult megoldani, kb 15perc utan. Bar nincsen magyar support, ennek ellenere teljesen erthetoen tudjak irni a dolgokat, meg annak is, aki nem hasznalja mindennapi szinten az angolt.
Visszaallitottak a jelszavam(bar azt tudtam). Utana toroltek a biztonsagi kerdest, nekem kellett megadni, hogy mi legyen az uj kerdes, illetve a hozza tartozo valasz is. Ezt ok allitottak be. Vegul kertek, hogy kapcsoljak be valami biztonsagi cuccost is a fiokomban.
Azt leszamitva, hogy tul nyalasan irta le nekem milyen egyutmukodo voltam, ezt leszamitva igen korrekt a supportjuk.
De meg mindig nem ertem miert pont az en fiokomat piszkalta valaki.

Van 2db ingyenes jatek benne(ami valamikor ingyenes volt, es akkor behuztam gyorsan, de telepitve, es elinditva nemvolt meg sosem), valamint van benne 1db BF4 jatek, amivel kb 30percet jatszottam, es ennyi...
-
-
Gigant20
tag
Problémám a következő. Felraktam a legújabb 416.94 -es Nvidia drivert és azóta a Star Wars Battlefront 1 -et (2015) nem tudom elindítani. Betölt a game, és amikor azt írja, hogy nyomjak egy SPEACE-t akkor nem történik semmi. Az egér és a billentyűzet mintha ki lenne kapcsolva, pedig rendesen mennek, más game gond nélkül fut.
Nem világ vége, de toltam volna kicsit.
Más tapasztalt már ilyet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA® driverek topikja
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon javítják a dolgot állítólag...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)