- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
bazsimano #93875 üzenetére
Üdv.
Ne várj pontos választ, ha pontatlanul, felületesen kérdezel. "...Opel astra h 1161 hibakod..."
Erre kaptál válaszként egy linket, ahol írtam is, és vártam, hogy "...Ha tévedek, majd a hozzáérők kiigazítanak..." nem szólt senki.
Később nézegettem a hibakódokat, és láttam, hogy van ahol 1 bank-ot emleget. Ekkor eset csak le, hogy a bank magyarul hengersort jelenthet.P1161 = fűtött oxigénérzékelő (HO2S) fűtésszabályozó áramkör 2 bank 2 érzékelő.
Ezért neked se lehet P1161 hibakódod, mert csak 1 hengersorod van.Erre most azt írod, hogy a hibakód: ECN001161 ez pedig:
P0011= Vezérműtengely-állító, /szolenoid szelep/ szívó oldal / hengersor 1 - vezérlés túl előre állítva/működési hiba
Ez már lehet, és a kissebbik rossz, ha csak valóban a szolenoid szelep ragadt be, és ezért nem működik megfelelően az okoskerék.- Én elsőre ellenőrizném, hogy a szolenoid szelep működőképes e. Lehúznám az elektomos csatit, autó beindít, ha semmi változás továbbra is csak az ECN001161 hibakódot fogja dobni.
- Ezután a két szolenoid szelepet megcserélném. Nem nehéz kiszerelni, csak egy csavar fogja.
Megnézném, hogy a szelepen lévő szűrők épek, tiszták e.
- Ha a két szolenoid szelepet megcserélted, és ha rossz, nem megfelően működik, akkor az
ECN001463 hibakódot kell dobnia. ( ez lenne a logikus. )Ha nem történik semmi, és továbbra is ECN001161 hibakódot dob, valszeg az okoskerékkel van gubanc. Ennek ellenőrzéséhez meg kell bontani a vezérlést.[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest