Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nincs tapasztalatom automata váltóval Opeléktöl, így nem tudok érdemben válaszolni.
Nagy sírás nem szokott lenni a klubban miatta, a tipikus automata részegységek (szeleptömb, wandler) idövel igénylik a javítást, cserét, ahogy a legtöbb más automata váltó is, ezek ára borsos tud lenni.@(#88129) FoLey-v:
Szívóbenzinhez képest valamivel bonyolultabb egy turbós dízel szerintem, több minden van rajta, ami el tud romlani (turbó, nagynyomású rendszer, részecskeszürö -DPF-, ilyesmi). Plusz a növekvö dízel-hiszti miatt talán kevésbé tartják az árukat, ugyan egyelöre Németo. jár élen a tiltásban, de nem tart semeddig sem átvenni más országoknak is. Ez csak feltételezés persze, de lehet mögötte valami.@(#88130) Tikakukac
Természetesen mint mindig igazad van, megkövetek mindenkit, a fenti autó egy rohadó foskazal, ha valaki a környéken jár, tegye meg, hogy legalább leköpi.
@(#88133) polk:
Igen, láttam azóta én is. Sajnos az októberi képkivágás felbontása nem elég nagy, azon nehéz kivenni a rendszámot.Ezek után valaki legyen már oly kedves, aki rendelkezik Ügyfélkapus reggel (sajnos megpróbáltam mindent, de idekünnröl nincs mód) tegye már meg, hogy bedobja ide az autó komplett adatlapját, hadd csámcsogjunk rajta kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VR topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest