Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Én is annyikat láttam az interneten.
Szóval így ha osztok szorzok nem rossz, kérdés, hogy az elemek igazgatásának + a fényezésnek mennyire jön ki a munka díja. Én attól félek, mert már előtte sem volt teljesen sík az oldala, már úgy vettem, hogy a lökös kicsit elállt. Nem vészes, de hamár megcsináltatom akkor legyen rendben minden.Egyébként vinném én is mosni, de nem akarom eső előtt, mert kezdhetem előröl.
Pláne, hogy hónap végén céges bulira én viszem a többieket, legalább arra a 2 napra nézzen már ki valahogy a verda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu ray írás és írási hiba
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval így ha osztok szorzok nem rossz, kérdés, hogy az elemek igazgatásának + a fényezésnek mennyire jön ki a munka díja. Én attól félek, mert már előtte sem volt teljesen sík az oldala, már úgy vettem, hogy a lökös kicsit elállt. Nem vészes, de hamár megcsináltatom akkor legyen rendben minden.