Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Tegnap nehezen indult az autó reggel de utána nem volt gond. Este mikor beálltam megint nehezen indult. Gondoltam biztos az akksi haldoklik, ma bemegyek az autósboltba, rámérünk és ha kakukk akkor mehet bele az új. Most akartam indulni csak épp a jármű úgy gondolta, hogy ő nem szeretne.
Alig teker, visszajelzők indítózás közben elhalványulnak, benzinmutató gyújtásra nem mozdul. Hogy mikori az akksi nem tudom, ezzel vettem az autót 2 éve de már akkor sem tűnt újnak.Szerk.: Most 44Ah-s bosch silver s4 van benne. 55Ah-sból van ajánlott márka, típus?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alig teker, visszajelzők indítózás közben elhalványulnak, benzinmutató gyújtásra nem mozdul. Hogy mikori az akksi nem tudom, ezzel vettem az autót 2 éve de már akkor sem tűnt újnak.