Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85

aktív tag

Egész belemerültünk a feldobott témába, nem akartam ekkora tüzet szítani. :)

Maga, ami keresztbefut az autóban, magában foglal légzsákot, meg minden egyebet, azt én müszerfalhéj-ként ismertem, a középkonzol pedig az, amiben a középsö két szellözö, alatta a rádió, hütés-fütés/klíma kezelöje, alatta a CD-tartó/sima rekesz/cabrioban tetönyitó szekció, azalatt meg a hamutál van, így egészen le a kézifékkarig. :)
    Igen, elég sok verzíóban láttam már én is a középkonzolt, sima, kezeletlen fekete müanyagként, fekete borítással, a fabetétes verzióban, meg ebben az NJoy/OPC/akármi szürkés színben. Találtam egy képet korábban a neten, ahol "szálcsiszolt-fém" kinézete Volt ( gondolom fólia ), na az pl szerintem piszok jól nézett ki.

Bnömé is tiszta körömnyom a fütéstekerök körül, a tetönyitó gomboknál, meg hámlik is kicsit, tényleg rettentö sokat ront az egyébként kellemes beltéren. :)

Nem muszáj a Lurdynál találkozni, nem ismerem a bejáratott helyeket, de Pesten belül nekem alapvetöen nem gond a mozgolódás. Elvileg megyek egy nap Gyöngyösre is menni, de az nyilván megint másoknak nem annyira szimpi. :)

Új hozzászólás Aktív témák