Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Egész belemerültünk a feldobott témába, nem akartam ekkora tüzet szítani.

Maga, ami keresztbefut az autóban, magában foglal légzsákot, meg minden egyebet, azt én müszerfalhéj-ként ismertem, a középkonzol pedig az, amiben a középsö két szellözö, alatta a rádió, hütés-fütés/klíma kezelöje, alatta a CD-tartó/sima rekesz/cabrioban tetönyitó szekció, azalatt meg a hamutál van, így egészen le a kézifékkarig.

Igen, elég sok verzíóban láttam már én is a középkonzolt, sima, kezeletlen fekete müanyagként, fekete borítással, a fabetétes verzióban, meg ebben az NJoy/OPC/akármi szürkés színben. Találtam egy képet korábban a neten, ahol "szálcsiszolt-fém" kinézete Volt ( gondolom fólia ), na az pl szerintem piszok jól nézett ki.Bnömé is tiszta körömnyom a fütéstekerök körül, a tetönyitó gomboknál, meg hámlik is kicsit, tényleg rettentö sokat ront az egyébként kellemes beltéren.

Nem muszáj a Lurdynál találkozni, nem ismerem a bejáratott helyeket, de Pesten belül nekem alapvetöen nem gond a mozgolódás. Elvileg megyek egy nap Gyöngyösre is menni, de az nyilván megint másoknak nem annyira szimpi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Gray Zone Warfare
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest