- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Na hat a csere gondolatának oka a következő: Most a fékkel van probléma, nem tud néha kiengedni, pontosan nem tudom miért, felkeményszik, és érződik, hogy fog, lassabb az autó, kiszállva érezni, hogy melegszik a felni is. Emiatt áll az udvaron egy hete, és várom, hogy a szerelőnek legyen szabad kapacitása, hogy megcsinálja. De emellett az alapjárata még mindig nem oké, de nem nagyon volt időm rá magam megnézni alaposan, de beadni megint egy hétre eddig nem akartam, nem nagyon volt lehetőség nélkülözni, de most meg tudtam oldani. Nem jó benne a központi sem, meg a klíma sem, a bal első ajtaját nem lehet nyitva tartani, mert folyton bezáródik magától, nem lehet kiakasztani. Az ablaktekerője kurblis, amivel nincs is gond, de már úgy nyikorog, hogy az egész utca tudja, hogy lehúzom az ablakot. Ezek nem annyira nagy bajok, valaki szívesen elbütykölné ezeket, de nekem eddig az új munkahely miatt nem sok időm van ilyenekre, meg úgy szerszámom sem hétköznap, hétvégén meg időm. Találtam H Astrát is:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.6_essentia-10456926
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- World of Tanks - MMO
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest