Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
AsusBoy
üzenetére
En is a turbocsö repedesröl hallottam csak jobbara, de az egy szeriat erintett ha jol tudom, szerintem a hibas szeriaban mostanra már cserelni kellett ezt az elemet. Azert jo eszben tartani
Amugy nagyon frankon nez ki a J GTC, elöben sokkal jobb, mint kepeken. Sajna a kategoriaban talan a legnehezebb, de hetköznapi kisse sportos hasznalatra tökeletes kell, hogy legyen
Nezegettem en is, a 2.0 dizeleket, jol fogyaszt, jol kell, hogy menjen, de nagyon magasan tartjak az arukat....ami nyilvan egyik oldalrol jo, de vevö oldalrol szivas
Mondjuk nincs is belöle sok, ez is oka lehet a relative magas arnak.[link] ez viszonylag regota fennt van....en bevallalnam szivesen

(#61785) Gergőke88 attol függ ki mire hasznalja
nekem is a 2.0 dizel kellene 164 lovas vagy a biturbos 194 es....na az azert klaszs lehet már 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nezegettem en is, a 2.0 dizeleket, jol fogyaszt, jol kell, hogy menjen, de nagyon magasan tartjak az arukat....ami nyilvan egyik oldalrol jo, de vevö oldalrol szivas
Mondjuk nincs is belöle sok, ez is oka lehet a relative magas arnak.
nekem is a 2.0 dizel kellene 164 lovas vagy a biturbos 194 es....na az azert klaszs lehet már