Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Nekem a 110 lovas (2008) van, de nem lancos, szijas. Nem tudom elötte milyen, de gyanitom oriasi különbseg nincs. 90k km a vezerlescsere.
DPF nekem van, abban nem tudom, opcionalis volt akkor még (motorkod alapjan tudhato).
Kettöstömegü sanszos, hogy van benne, ez hasznalatfüggö. Ha 200k ig nem volt cserelve, azzal mindenkepp erdemes kalkulalni.
Valto ott 5 sebesseges lesz, ami elvileg nem problemas.
Turbo elvileg sokaig jo lehet, de persze böven kinyirhato ennyi idö alatt.
EGR t erdemes megnezni, ha nagyon koszos, akkor jelezheti, hogy rövidtavokra sokat hasznaltak, illetve "joarasitott" gazolaj ment bele es akkor az injektorok allapota is kerdeses, ami komoly tetel. (kipufogo rendszer tisztasagi fokabol is lehet ilyen dolgokra következtetni)
Nemeteknel 800-1M között mennek kb. Joaru dizel autoval azert csak ovatosan....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest