Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz w333 #53427 üzenetére

Megosztom akkor a nagy megfejtest, amire en mar rajöttem :D

Minden ami nem uj, nem gyari az mindig borsot fog törni az orra ala annak, aki olyan mint szerintem Te is, hogy a tökeletessel elegszik meg. Barmilyen hasznalt autot veszel (plane ha 4-5 evnel idösebbet, plane ha nem elsö tulajos) az bosszantani fog....valami lesz ami zug, morog bizeg, akarmi....valami mar lesz rajta kicserelve egy hanyag szerelö altal, egy haver altal (okosban olcson), megroszabb esetben otthon hobbyszerelö venaval megaldott tulajtol....ezek idövel mind megadjak magukat es Te beleörülsz mire kitalalod, hogy azert van ez mert a szönyeg alatt a vezeteket.........

Akarmelyik forumot olvasgatom, legyen az vw, bmw, audi.....barmi.

Nekem is folyamatosan van valami....a valto az egy nagyobb falat volt, de amugy is.....most ugye a hifi. Tök jo cucc lett beepitve, tenyleg olyan altal, aki ert hozza es lelkiismeretes....de megadta magat valami. Valszeg az erösitö....mert ugye hasznalt cuccokat vettem....ki tudja lehet alapbol szar volt, lehet egyszerüen tenyleg csak most erte el valamit, elötte tökeletes volt......most lehet majd nyomozni minek van baja, mit kell javittatni/cserelni.

Zsir ujnal is lehetnek gondok, jöhet elö ez az, be lehet szivni, de ott van ra a legkisebb eselyed.....hasznaltnal ez ilyen :U

es most csoportosan bögjük el magunkat :DDD

Új hozzászólás Aktív témák