Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
szelepfedél-tömítést magad cseréled?
pár hete leszedtem és visszaraktam kb 4szer, egy életre megtanultam, hogy kell lecserélni... ha parafát kapsz hozzá, érdemes azt megkínálni körben kis hőálló szelepfedélpasztával, egyébként szép lassan átengedi majd az olajat#42394: a parafa ilyen... egyébként jelentéktelen mennyiség szivárog át rajta, de szerintem se esztétikus... ismerős mondta, hogy vágat majd magának (meg nekem is) széles, masszívabb gumiból olyan formát, mint a parafa, az lesz a tökéletes... amit kaptam múltkor gumitömítést, az vékony volt, mint a bugyigumi: nem lehetett rendesen felrakni, mert a nyomásra itt-ott kifelé ment, máshol befelé, nem feküdt fel rendesen (szarakodtam vele pár soron, felragasztottuk pasztával is, de akkor se lett tökéletes)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pár hete leszedtem és visszaraktam kb 4szer, egy életre megtanultam, hogy kell lecserélni... ha parafát kapsz hozzá, érdemes azt megkínálni körben kis hőálló szelepfedélpasztával, egyébként szép lassan átengedi majd az olajat