- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
En ugy tudom ez Eu rendelet, nem orszag specifikus. Ha eletvitel szerüen tartozkodsz valahol (bejelentett lakhellyel, munkahellyel), akkor van 1-2-3 honap amig olyan autot hasznalhatsz, ami nem az adott orszag rendszamat viseli (ugyan ez igaz arra is, hogy elvileg ha nekem van egy nemet rendszamos autom, azzal nem autozhatok többet 1-2-3 honapnal Magyarorszagon, függetlenül attol, ha van ott is lakcimem.)
Az hogy Ausztriaban ha dolgozol, kell allando lakcim, azt nem tudom, nehezen tudom elkepzelni. Hanyan ingaznak Magyarorszagrol Ausztriaba? Ök pont azert teszik ezt, mert a dragabb eletszinvonalra kalibralt osztar eurot költik az othoni, nagysagrendekkel olcsobb lakas es auto fenntartasra. Ha allando lakcim kellene az osztrak munkahoz, nem ingazna senki

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux Mint
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest