Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
En ugy tudom ez Eu rendelet, nem orszag specifikus. Ha eletvitel szerüen tartozkodsz valahol (bejelentett lakhellyel, munkahellyel), akkor van 1-2-3 honap amig olyan autot hasznalhatsz, ami nem az adott orszag rendszamat viseli (ugyan ez igaz arra is, hogy elvileg ha nekem van egy nemet rendszamos autom, azzal nem autozhatok többet 1-2-3 honapnal Magyarorszagon, függetlenül attol, ha van ott is lakcimem.)
Az hogy Ausztriaban ha dolgozol, kell allando lakcim, azt nem tudom, nehezen tudom elkepzelni. Hanyan ingaznak Magyarorszagrol Ausztriaba? Ök pont azert teszik ezt, mert a dragabb eletszinvonalra kalibralt osztar eurot költik az othoni, nagysagrendekkel olcsobb lakas es auto fenntartasra. Ha allando lakcim kellene az osztrak munkahoz, nem ingazna senki

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Anyagi helyzetek és életutak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi 5 Max szinte új, 28 hó garancia + 210W gyorstöltő, 100% akksi
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Jura Ena 8 kávégép
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest