- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
En ugy tudom ez Eu rendelet, nem orszag specifikus. Ha eletvitel szerüen tartozkodsz valahol (bejelentett lakhellyel, munkahellyel), akkor van 1-2-3 honap amig olyan autot hasznalhatsz, ami nem az adott orszag rendszamat viseli (ugyan ez igaz arra is, hogy elvileg ha nekem van egy nemet rendszamos autom, azzal nem autozhatok többet 1-2-3 honapnal Magyarorszagon, függetlenül attol, ha van ott is lakcimem.)
Az hogy Ausztriaban ha dolgozol, kell allando lakcim, azt nem tudom, nehezen tudom elkepzelni. Hanyan ingaznak Magyarorszagrol Ausztriaba? Ök pont azert teszik ezt, mert a dragabb eletszinvonalra kalibralt osztar eurot költik az othoni, nagysagrendekkel olcsobb lakas es auto fenntartasra. Ha allando lakcim kellene az osztrak munkahoz, nem ingazna senki

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Reklámblokkolók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest