Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Akku témához tapasztalatok, nagykeres ismerős infói, ami különben a netes tapasztalatokkal is jelentősen fedésben vannak:
Noname (nekünk az, de néhány helyen ismertebbek) akkuk 3-4 év után behalnak jellemzően, akármit is mondanak rá, náluk ez a normális.
Perion jópár éve gáz, bármennyire is istenítik. Több ismerősnek is a 2 év gar lejárta után megmakkant (köztük apámnak is). Ez azért messze van a 4 évtől.
Varta jó ideje a Perionnal gyártat, szintén sokan szidják a neten, hogy ugyanaz mint a Perion, csak ezen "drágább a matrica", és ugyanúgy nagyon sok tönkremegy 2 év + 1 hónap után.
Azt is mondják, nagyáruházban nem szabad akkut venni, mert sokat áll, az meg nem használ neki.
Nem tudom, megnézve, azért nincs náluk tizesével kirakva, szerintem pótolják ha fogy, de nem áll náluk hegyekben, senkinek sem érdeke. Az árak viszont jók, vevő is sok megfordul, szerintem nem biztos hogy nem áll többet egy akkuboltban, ahol azért nem kettesével rendelik.
Plusz a saját tapasztalat: F Astrában, Kadettban sosem volt nagyobb 45-ösnél, gond meg csak akkor volt ha halódott. Az is igaz, 3-4 forgatás elég neki, vagyis majdnem üres akkuval is indul, ezért is csak az utolsó pillanatban veszem észre ha a végét járja.
Mostani akkum ritka nagynevű, ritka drága darab, corás Winny, 4 éves, 8990 Ft volt, és túlélt egy erős szomjaztatást is, maximálisan elégedett vagyok vele.
Szóval szerintem nem minden esetben az a lényeg hogy mi van ráírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Asustor NAS
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest