- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
F_Zolee
üzenetére
Amikor én cseréltem kb 2 hete akkor napokig jártam utánna és olvastam és röviden: nem, és sok szerelő sem tudja mi is a valami W másik valami szám és terjesztik az ökörséget. Első szám a hidegoldali viszkozitás, második a meleg. Magyarországon nem uralkodnak olyan természeti viszonyok, hogy 5W vagy 10W sokat számítson télen sem, a meleg oldali meg mindkettő 40, kb. ugyanaz lesz mindkettő. (ennek ellenére én megvettem a 0W-40 -et
) Ja, de azért, mert annál nehezebb előálítani, minnél kissebb a hideg szám. Mára már az 5W30 elég hétköznapi de a 0W-20-30-40 még jó drága. Ezért én megvettem, ebből tuti nem spórolnak ki semmi adalékot az fix
Olajos ember is le akart beszélni, hogy turbo nélküli szívó benzinbe minek nekem az, elég lenne egy ugyanolyan jó Mobil Super 3000 5W30, szóval sztem az is jó lehet 
trassher szerintem kicsit nagyon túl van misztifikálva a dolog és 10 ezer alatt szerintem alig mérhető nagyobb olaj fogyasztás hiába raksz bele 0W20 -at a 10W40 helyett akár.. Ha ilyen jól bírta ezzel, biztos bírni fogja a másikkal, nem víz és vaj szintű különbség van a kettő közt

F_Zolee ott írja: 0/5/10 W 30+ és nyilván a kvalifikáció is legyen meg (dexos2 azt csók vagy régebbi nevén valami csúnya Gm.asd.d1d12dqfqd hasonló)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ja, de azért, mert annál nehezebb előálítani, minnél kissebb a hideg szám. Mára már az 5W30 elég hétköznapi de a 0W-20-30-40 még jó drága. Ezért én megvettem, ebből tuti nem spórolnak ki semmi adalékot az fix
Olajos ember is le akart beszélni, hogy turbo nélküli szívó benzinbe minek nekem az, elég lenne egy ugyanolyan jó Mobil Super 3000 5W30, szóval sztem az is jó lehet