Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• harry

veterán

Köszönöm a tapasztalatokat! :R

Motor: én is azon vagyok, hogy a 60LE elég lófütty lehet, főleg kombi autó esetén, ellenben az Ecotec motoroktól kicsit ódzkodok, aztán lehet fölöslegesen. Mint írtam, annyit tudok róluk, hogy több olajat eszik, és némileg többe lehet szervizelni, nem tudom, ez a gyakorlatban mennyire jelentene problémát. De látom, van nem-Ecotecben is izmosabb.

Váltó: Opel Astra G 5 ajtó 1.4-en tanultam vezetni, itt már találkoztam vele :) Legalábbis olyan értelemben, hogy 1 és R menetet tényleg csak nagyon kis tempónál / állva váltottam, de nem éreztem gondnak.

A kasztni miatt aggódom kicsit, sok helyen hallok a rozsdáról, és nem tudom, hogy ha ugyan most nem is találnék rajta, mennyi idő alatt jönne elő. Ismerősünknek van F Astrája, nem rég festettek / javítottak rajta talán pont ilyen kis rozsdás hibákat, megkérdem, mennyibe volt, vagy mennyi idő alatt jött elő. Igaz, mostanság tervezünk költözést is, de kétlem, hogy lesz lehetőségem garázsban tartani.

Extrák: no igen, ezek tényleg hasznosak, és kb. ennyivel be is érném. Szervón gondolkodom, mennyire fontos, ahogy néztem, kb. a kínálat felében nem található meg.

LaciCRM: Nagyon szép :) Már, ahogy én laikusként látom, de akkor is látszik, hogy vigyáznak rá.

Úgy látom elég nagy a választék a >60LE, kombi kocsikból is, így lehet első sorban ezek között fogok nézelődni. Például ez egész szimpatikus [link]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés