- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
válasz
molnarpeter #8341 üzenetére
szerintem te a félálomról beszélsz, amiből felkeltél. az alvásparalízis az, mikor tudod, hogy álmodsz, de nem bírsz belőle felkelni. az én esetemben az történt, hogy:
azt álmodtam, hogy a f@szfej vezetés oktatóm elkezd rajtam hangosan röhögni, majd ez a zaj egyre fülsüketítőbb, majd megtízszereződik, százszorozódik a nevetése. én ekkor már tudtam, hogy ez csak egy álom, de nem bírtam felkelni. minden erőmmel megpróbáltam kinyitni a szememet és a középső ujjamat akartam bemutatni neki, de nem mozdult egy végtagom sem. ebben a pillanatban úgy éreztem, hogy 10-20 centivel valaki feljebb húzott valaki az ágyon és azt hittem, hogy elráncigál és én szépen meghalok. erős szívdobogás, megpróbáltam üvölteni, de nem jött ki hang a torkomon, eközben végigpróbáltam a KAPD-BE ujjamat kinyújtani, de ez sem sikerült. ez körülbelül 10-15 másodpercig tartott, minden reményem a középső ujjamban éreztem, de nem akart mozdulni az istenért sem (közben persze végig fülsüketítő nevetését hallgattam). végül nagy nehezen felkeltem. nagyon-nagyon beszartam…fél óráig nem bírtam visszaaludni, mert tényleg teljesen halálközeli élménynek hatott. itt egy cikk a jelenségről:
a sors iróniája, hogy ma reggel is felidegesített az oktatóm. remélem ma azt álmodom, hogy megruházom az öreget
(érdekes módon egyébként valami perverz vágyat érzek, hogy újra átéljek valami hasonlót...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest