- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
válasz
molnarpeter #8341 üzenetére
szerintem te a félálomról beszélsz, amiből felkeltél. az alvásparalízis az, mikor tudod, hogy álmodsz, de nem bírsz belőle felkelni. az én esetemben az történt, hogy:
azt álmodtam, hogy a f@szfej vezetés oktatóm elkezd rajtam hangosan röhögni, majd ez a zaj egyre fülsüketítőbb, majd megtízszereződik, százszorozódik a nevetése. én ekkor már tudtam, hogy ez csak egy álom, de nem bírtam felkelni. minden erőmmel megpróbáltam kinyitni a szememet és a középső ujjamat akartam bemutatni neki, de nem mozdult egy végtagom sem. ebben a pillanatban úgy éreztem, hogy 10-20 centivel valaki feljebb húzott valaki az ágyon és azt hittem, hogy elráncigál és én szépen meghalok. erős szívdobogás, megpróbáltam üvölteni, de nem jött ki hang a torkomon, eközben végigpróbáltam a KAPD-BE ujjamat kinyújtani, de ez sem sikerült. ez körülbelül 10-15 másodpercig tartott, minden reményem a középső ujjamban éreztem, de nem akart mozdulni az istenért sem (közben persze végig fülsüketítő nevetését hallgattam). végül nagy nehezen felkeltem. nagyon-nagyon beszartam…fél óráig nem bírtam visszaaludni, mert tényleg teljesen halálközeli élménynek hatott. itt egy cikk a jelenségről:
a sors iróniája, hogy ma reggel is felidegesített az oktatóm. remélem ma azt álmodom, hogy megruházom az öreget
(érdekes módon egyébként valami perverz vágyat érzek, hogy újra átéljek valami hasonlót...)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Disney+
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest