Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Froclee

őstag

válasz molnarpeter #8341 üzenetére

szerintem te a félálomról beszélsz, amiből felkeltél. az alvásparalízis az, mikor tudod, hogy álmodsz, de nem bírsz belőle felkelni. az én esetemben az történt, hogy:

azt álmodtam, hogy a f@szfej vezetés oktatóm elkezd rajtam hangosan röhögni, majd ez a zaj egyre fülsüketítőbb, majd megtízszereződik, százszorozódik a nevetése. én ekkor már tudtam, hogy ez csak egy álom, de nem bírtam felkelni. minden erőmmel megpróbáltam kinyitni a szememet és a középső ujjamat akartam bemutatni neki, de nem mozdult egy végtagom sem. ebben a pillanatban úgy éreztem, hogy 10-20 centivel valaki feljebb húzott valaki az ágyon és azt hittem, hogy elráncigál és én szépen meghalok. erős szívdobogás, megpróbáltam üvölteni, de nem jött ki hang a torkomon, eközben végigpróbáltam a KAPD-BE ujjamat kinyújtani, de ez sem sikerült. ez körülbelül 10-15 másodpercig tartott, minden reményem a középső ujjamban éreztem, de nem akart mozdulni az istenért sem (közben persze végig fülsüketítő nevetését hallgattam). végül nagy nehezen felkeltem. nagyon-nagyon beszartam…fél óráig nem bírtam visszaaludni, mert tényleg teljesen halálközeli élménynek hatott. itt egy cikk a jelenségről:

origo

a sors iróniája, hogy ma reggel is felidegesített az oktatóm. remélem ma azt álmodom, hogy megruházom az öreget :D
    (érdekes módon egyébként valami perverz vágyat érzek, hogy újra átéljek valami hasonlót...)

Új hozzászólás Aktív témák