Új hozzászólás Aktív témák

• Tothgera30

Ármester

Fát lepakoltuk és egy részét be is pakoltuk a pincébe, ez eddig rendben. Viszont a munka elhúzódott, mert közben jött egy piros Astra F-el egy roma "úr" aki tövig nyomott dudával lassított a ház előtt. Azt tudni kell róla hogy volt egy régi kanapé két székkel (olyan jó 15-20 éves konstrukció) amire már 3 hónapja gyűjtik a családit, és zaklatnak éjjel-nappal hogy mutassam meg minden rokonjuknak. Persze leráztam őket, így egy jó hónapja már nem is jöttek könyörögni de most pénz állt a házhoz jöttek megvenni az áhított bútorokat. Tehát, kimegyek, erre rögtön azzal kezdi hogy úgy tudja van eladó kanapénk. Mondom, ja (kb. 3 hónapja tudod), van, de 12k lenne ahogy mondtam és jár hozzá két szék is. Erre ő: "...hát ha lenne annyi pénzem elvinném, de csak 11k-t tudok adni érte, mert a futó is pénzbe kerül, de azért láttam hogy van szép cserépkályha a másik házban, az nem eladó, mert azt is vinném ha lenne rá pénzem..." Ekkor kicsit kiakadtam, és válaszoltam: 12k-ért viheted a kanapét a két székkel, úgy ahogy kérted. Erre jött az apja is,akinek még kellett valami, de a beszédéből nem lehetett kivenni, bezzeg testszag annál inkább játszott, pedig ki vagyok képezve de ez durva volt. Nah, végül fél óráig magyarázta hogy miért engedjek egy ezrest az árából, de látta hogy nem megy semmire a "cigánykodással" így végül hozott futót és elvitte a kikiáltott áron. Azt még hozzátenném hogy mikor mondtam hogy fel kellene rakni és egyedül nem tudom, akkor emberünk faterja rögtön rávágta: "...én a rossz lábammal?", persze ültek még az autóban vagy ketten, azok a dohány füstjében elmerengve ki se szálltak a kocsiból, de végül emberünkkel ráraktuk a futóra és el is búcsúztunk isten hírével, remélem soha többet nem találkozom vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés