Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mawyx
őstag
válasz

DeFranco

üzenetére
						Eddig nekem is működött, az adóbevallásnál nem tudtam belépni, azóta se sikerül.
Folyamatosan néztem be vagyok-e még melóhelyre jelentve, foglaltam időpontot és nekem is jóljött, hogy figyelmeztettek amikor lejáróban volt a jogsim.
Mindegy emiatt külön nem megyek be, hanem majd ha lesz más dolgom is ott.(#40547) DeFranco : ellenörizzem az adataimat, a jelszóemlékeztetönek meg kell érkeznie, mert automatán küld a rendszer... Jó az email, meg a felhasználónév is, fel van írva, ezerszer megnéztem és eddig ide érkeztek meg a levelek, most meg nem jön a portálról semmi se, a jelszóemlékeztetö se. Erre az ocsmányirodát javasolták hogy fáradjak be személyesen.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Arc Raiders
 - Sorozatok
 - Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - BestBuy ruhás topik
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
 - 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
 - AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
 - Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest