- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
lujó55 #25592 üzenetére
Még annyi, hogy a helyedben én azért odafigyelnék, hogy legyen a közelembe hamarosan egy WC. A mama kitett magáért, de jól összeválogatta, hogy esetleg hasmas legyen belőle. :-) No offense.
Ps: A kakas tuti jó fej. A Gőgös Gúnár Gedeonban a kedvencem a Gyuri kakas és a gyík című mese.
-
lujó55
addikt
le lehet kattanni a témáról, nem lesz töke-taraja pörkölt
az avatar meg igenis nagyon tetszik -
lujó55
addikt
nagyon finom ebédet kaptam, a mama kitett magáért.
tejszínhabos sárgabarack krémeves, rántott hortobágyi húsospalacsinta tartárral, feketeerdő parfé dinnyeágyonaztán ebéd után kiderült, hogy jövő héten kerítést szeretnék festeni mintegy 30m-t
-
NoLF
veterán
ááááááááááááááá kisütött a nap, nekem meg most kell mennem 14 órázni...
grrr
-
tildy
nagyúr
Ó végre, sikeresen lekerült rólam a leggyűlöltebb rang.
-
lujó55
addikt
válasz
Boxer001 #25581 üzenetére
még soha nem jártam így és nem is szeretnék
szar lehet.
vígasztalódj! -
bobsys
veterán
flight CZ301 landed
-
lujó55
addikt
ha nem félreb@szásról van szó és a részéről már korábban is ért a gondolat, hogy szakítsatok, akkor az visszafordíthatatlan. ne bánkódj, más is túlélt már ilyet.
Amúgy az avatarod alapján majdnem felköszöntöttelek nőnapra.(#25576) tope: nekem megvan a dobozos verziója, minden nap kint van az asztalon a munkahelyen
-
Vigneau
félisten
Nofene, nem is rossz. Hamarosan amúgy is be kell újítanom valamit, már kb. 7 éves a szerkezet.
tope:
Ezen már régen túl vagyok én is. Nekem 9 évig semmi, másnak meg 1.5 hónap után simán teherbe esett. De már a válás után bevettem a megfelelő tablettát, így nagyon nem hat meg... -
Na a mai napi hangulat is megvan. Exemről most olvasom férjhez ment tegnap, + babaváró is van, belegondolva, hogy ha tavaly nem "b@szom" el (az én hibám volt igaz (nem megcsalás), illetve ő nem akarta folytatni) a dolgot, akkor mi lett volna, na de hagyjuk is a dolgot.
-
válasz
Winner_hun #25570 üzenetére
Aranyos... Alvinról is csinálok nemsokára, tervezek vele egy nagyobb (teljesítmény) túrát, mindkettőnkre ráfér.
-
Winner_hun
félisten
-
lujó55
addikt
sajnos nem.
használat után simán kilépek. majd ha úgy érzem, hogy elég idő telt el, hogy a kollégák felfigyeljenek az új avataromra akkor újra belépek lecsekkolni. ha semmi, akkor kilépek, kimegyek cseresznyét szedni, vagy a vizslával labdázni, aztán bejövök ha melegem van és újra belépek.
minden alkalommal email cím + jelszó -
oriic
HÁZIGAZDA
Uraim tudnának segíteni nekem.
Chrome-ot használok a böngészéshez. (legfrissebb, érintetlen nincs buherálva) Belépésnél ugye ott van hogy ki lehet pipálni hogy nem lépek ki a böngészőből, belépve maradok. Na ezeket hiába pipálom ki, egy kis idő múlva magától kijelentkezik a fórum nekem. Napi első bekapcsolásnál is mindig be kell lépnem, nem maradok belépve. Ez mitől van?
-
lujó55
addikt
közérdekű kérdés:
hogy lehetne este a TV-ben egyszerre nézni a portugál-holland és a dán-német mérkőzéseket? van két TV is, ezzel nincs gond, de M1-en mennek és az utóbbi ismétlésről. valami netes/műholdas segítség kéne -
válasz
Tothgera30 #25562 üzenetére
NeTiirii
Szép napot minenkineklujó: Sport1-en megy a másik élőben
-
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #25553 üzenetére
nekem más az indok, édesapám mesterfodrász, így elég egyértelmű volt eddig, hogy ki nyírja a buksimat. viszont mióta kint vagyok, nehézkes hazatenni a fejemet arra a fél órára... eddig még sikerült is úgy hazajutnom, hogy még épp belefért, de mivel úgy neveltek hogy "mindig" tökéletes séróval kell mászkálni, így ez belém is ivódott, és ezt a loboncot már képtelen vagyok elviselni. augusztus 7én megyek haza, addig képtelen vagyok kibírni...
hja, és hogy gyorsan kijavítsak egy apró stilisztikai hibát ezzel kapcsolatban: nullás nem létezik, azt borotvának hívják
-
bobsys
veterán
Reges regen meg lehetett social security number nelkul bankszamlat nyitni.
(#25551) NoLF
Evek ota nullassal nyirom 2-4 hetente. Egyedul az eskuvo elott nem nyirtam 3 honapig es mentem fodraszhoz (draga anyam keresere). Ugy vettem eszre, hogy aki elkezdi nulassal a hajvagast az utanna nehezen szokik le rola. Egyszeru, gyors es kenyelmes. -
NoLF
veterán
válasz
bobsys #25549 üzenetére
amekkora most, szerintem még annál többször is kellene
egyébként most hétfőn lesz életem ~30 éve alatt az első alkalom, hogy bemegyek egy fodrászüzletbe, és levágatom a hajam egy fodrásszal. fura élmény lesz, az biztos. (ha egyáltalán időpont egyeztetés nélkül fogadnak, sosem csináltam még ilyesmit, de remélem menni fog...)
-
BlacKSouL
addikt
Igen, most már emlékszem. Én is utálom mikor 3 percenként be kell zárogatni az ablakot, mert ömlik be az okádék bagófüst-szag. Nem tudom kitalálni a 64 lakás melyikéből jön, még az is lehet hogy erkélyről, mindenesetre nem értem ki az a barom aki éjjel 1-kor kijár bagózni 3 percenként ahelyett hogy aludna. Ha ha tudnám, azért szívesen odaállnék fingani néhányat. Vagy az nem illdomos? Bagózni természetes, tehát társadalmilag illendő, de fingani már nem? Ja, és tényleg, az miért természetes hogy a csikket kibasszuk a kocsi ablakán? Mindegy jön-e mögöttünk/mellettünk valaki?
Éljen a dohányzás. Előnyökkel teli, hátrányoktól mentes szenvedély... -
NoLF
veterán
szombati off lassan vége... így is megvolt két hajvágás, főzőcskézés, bevásárlóközpont megjárása, sós-mézes szaunaparti, hannibal lecter trilógia beszerzése, holnap meg father's day őrület, jeeeeeeee!
-
lujó55
addikt
akkora sikerélményem van, megcsináltam az astra külső-belső levegő befúvo szelepet. 3 óra munka, ínhúzódás, nyakig kosz és izzadtság, de megvan és mindössze 600Ft anyagköltség.
-
BlacKSouL
addikt
Nnna. Szeretem a nyarat, szeretem a napsütést, szeretem a meleget, szeretem a kék eget, szeretem hogy azon az erkélyen megy le a nap ahol felkel, hogy fél 9-kor még süt, hogy 14 órán át süt, szeretem hogy mezítláb szaladgálhatok, hogy 25 fok van, hogy a lányok lazán öltöznek, hogy a depresszió elmúlik, hogy ...NYÁR az az évszak amit a legjobban tudok szeretni.
Tavaly kicseréltük az ablakokat-ajtókat hőszigetelősre. Kint 29 fok volt ma, bent 24 fok van, pedig ketten vagyunk bent, és megy a tv(mondjuk LCD) Persze a falak majd lassan átveszi egy idő után...
-
lujó55
addikt
hortobágyi csárdához közeledve már messziről látom, hogy valami nagy népgyűlés van. alig lehetett haladni, mert a japán túristacsoport fele a főúton állt és fényképezett mindent. a csárdát, a barátjukat, a füvet, eget, madarakat, fákat, autókat, aszfaltot, stb. vártam türelmesen (max. 20 másodperc) aztán egy rövid figyelmeztető kürt, mert a gázfröccsre nem vették a lapot. erre megfordult az egész túristacsoport az út felé, félrehúzódtak és hajbókoltak. ezt nem hiszem el! biztos valamiféle elnézéskérés náluk, de nagyon mosolyogtak. feleségem azóta is ezt neveti, ilyenben még nem volt részünk.
számlát (bank) és szolgáltatást (pl. TIGÁZ) megszüntetni csak személyesen lehet. ez nem kérdéses. hogy miért, azt nem tudom, de ez van
-
bnss
veterán
Kommentár nélkül: [link]
-
bobsys
veterán
válasz
ladybug #25523 üzenetére
Altalaban alszom. Azert mondjuk a kina-parizs 12 oras utat nem tudtam vegigaludni, de 8-9 orat lenyomtam.
Most elozo ejszaka nem aludt, all at az itteni idozonara. Nemsokara indul a gep Parizsbol, egy kis kaja es maris este 10 ora lesz Sydney ido szerint. Egy alvo tabletta es 8 ora alvas garantalt. Kinabol ide meg "csak" 9 ora. Ott is belefer egy 3-4 oras alvas, mert este ugyis tud aludni az ember. A gep holnap este 8 elott nemsokkal erkezik meg. 9 utan erunk haza, biztos faradt lesz, menni fog az alvas.
Ezzel a technikaval most Magyarorszagra menet meg onnan Los Angeles es onnan Sydney utamon sehol nem volt jetlegem.(#25526) kraftxld: en kepes vagyok 1-2 orat nezni a "merre megy eppen a gep" musort
-
kraftxld
félisten
válasz
ladybug #25523 üzenetére
Annyira nem gáz szerintem, én pl teljesen jót eljátszottam a Civilization 4-el a Helsinki-HongKong távon és hamar eltelt a 10 óra. Csak az elöttem duhajkodó oroszok voltak kicsit idegesítőek.
Ha valaki stresszel meg parázik akkor évekig eltart számára egy ilyen út, de lazán véve hamar elrepül az a pár óra. -
-
bobsys
veterán
Hat, jovo honapban megkezdem ezt a szamlamegszuntetos sagat.
Feleseg ma indult el Magyarorszagrol, vegre jon haza.
Budapest-Munchen-Parizs-Gunagzhou-Sydney utvonalon.
Mig odafele 34 oras volt az ut, most neki 29 ora alatt meglesz, rovid layoverekkel (Munchen 0:50 perc, Parizs 1:45, Kina 2:30). Mar parizsban leszallt az internet szerint, egy ora es indul a gepe Kinaba.
Kraft es kis csaladja meg a vilagvege utan meg kettovel lakik
-
tildy
nagyúr
válasz
kraftxld #25520 üzenetére
Esmnél anyukája ment be , meghatalmazással (otp) , ott működött. Nem volt egyszerű menet viszont.
Egyelőre én még megtartoma magyar számlám, netes oldalak közt jópáron (otthon) nem lehet csak magyar kártyával fizetni, akik otp-s netes fizetési rendszer nem fogadta el az itteni kártyám. Szülőknek néha veszek ezt-azt, szóval nekem még kell. Esmnek már nincs otthon számlája.
Amúgy valószínűleg megyek át raiffeisentől cibhez.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #25513 üzenetére
de azért mondd már, hogy tetszik-e a kiskakas avatar? -
stranger28
addikt
válasz
Winner_hun #25514 üzenetére
Csak itt most nem 1-2 emberről beszélünk.
Másrészt ez folyamatosan fennálló dolog. De mindegy.
-
Tim82
félisten
válasz
bobsys #25515 üzenetére
Elvileg amennyiben van itthon meghatalmazottad, ő is eljárhat számlamegszüntetéssel kapcsolatban. Viszont csak közjegyző vagy ügyvéd által ellenjegyzett meghatalmazást fogadhat el a bank, tehát a szokásos "aláírja két tanú meg én meg a meghatalmazottam"-típusú vécépapír nem elég.
Az ok iszonyú egyszerű: a bankok bebiztosítják magukat visszaélések ellen. A legtisztább a személyes megszüntetés.
-
Winner_hun
félisten
válasz
stranger28 #25506 üzenetére
Én meg ismerek olyat akinél ez nem állt fent. Nem szeretem a túlzó általánosításokat.
-
válasz
lujó55 #25512 üzenetére
Sokkal hatásosabb, ha lakossági bejelentés érkezik, hogy kábítószeres fiatalok kislányokkal szórakoznak a ... lakásban és felkészülten érkezzenek, mert fegyver is lehet náluk. Na ekkor berontanak, leverik őket a földre, rátérdelnek a fejükre és a hülyegyerekek mehetnek ballagásra kék-lila foltokkal a zselézett hajuk alatt - Te beteg vagy
.
-
lujó55
addikt
Kukurikú, jó reggelt!
Mégiscsak sikerült aludni nyitott ablaknál és illatozni a finom hársvirágokat. Valamikor 11 után elment a csapat bulizni egy másik helyre. Most mondjam azt, hogy mákunk volt?
Amúgy a csendháborítás nem tartozik a vészhelyzetek közé a rendőrségen. Bejelented, fél óra múlva megjelenik egy álmos járőr és megállapítja, hogy ez nem is hangos, mert ő már találkozott nagyobb rumlival is. Vagy jobb esetben becsengetnek, hogy lakossági bejelentésre jöttek ki és figyelmeztetik a hangoskodókat. De nem adnak le egyetlen lövést semakkor a mulatozók lehalkítják a zenét, majd a rendőrök távoztával dupla erősre feltekerik, hogy "bosszút álljanak". Én csak aludni akarok egy szar hét után, de vannak esetleg betegek, idősek, kisgyerekek, akik nem tudják mi az, hogy betépve lenni.
Sokkal hatásosabb, ha lakossági bejelentés érkezik, hogy kábítószeres fiatalok kislányokkal szórakoznak a ... lakásban és felkészülten érkezzenek, mert fegyver is lehet náluk. Na ekkor berontanak, leverik őket a földre, rátérdelnek a fejükre és a hülyegyerekek mehetnek ballagásra kék-lila foltokkal a zselézett hajuk alatt -
Mawyx
őstag
megyek anyuékhoz
-
-
bobsys
veterán
Olvasott mar valaki egy banki szabalyzatban olyat, hogy bankszamlat megszuntetni csak szemelyesen lehet. Mert en nem talaltam, es lassan eljon az ido, hogy megszuntessuk az utolso magyar szamlankat.
-
stranger28
addikt
válasz
Winner_hun #25505 üzenetére
Ja. De nem csak mi.
-
Winner_hun
félisten
válasz
stranger28 #25504 üzenetére
Így jártatok.
-
stranger28
addikt
válasz
Winner_hun #25500 üzenetére
Ahányszor kihívtuk, semmi nem volt. Amikor itt van valami, egyből itt vannak, mert a 3. szomszéd rendőr.
-
-
BlacKSouL
addikt
Nem értem mi a baj ezzel a ruhával?
Szerintem nem énekel jól, de a körítéssel nincs baj.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- LEGO klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest