Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, egyszer én is így csináltam, mikor a vonaton a fülkéhez közeledett egy olyan kinézetű illető, akin látszott hogy a fél életét a kocsmában töltötte. Szépen a füles a fülemben, halkan hallgattam a 30Y-t. Az "úr", láthatóan koordinációs képességeinek nem volt teljesen birtokában, de azért a fülkeajtóba kapaszkodva kinyitotta, majd bevonult a fülkébe. Ezután bekiabálva megkérdezte hogy van-e szabad hely. Én fejbólintással jeleztem hogy "igen"! Erre ő leült a hozzám legtávolabb lévő székbe és felkrákogta a torkán lévő összes váladékot. Azután egy fél órát ült csöndben, de közben éreztem hogy figyel. Azután hirtelen egyszer felállt és odahajolt hozzám, majd kihúzta a fülest a fülemből és beleordított a fülembe, hogy "azt kérdeztem van-e szabad hely!?" Láttam rajta hogy az elméje nem tiszta, az enyém meg kezdett elborulni. Akkor nem akartam hozzám nem illő trágár kifejezéseket használni, sőt azóta sem, egyszerűen felálltam, elkezdtem az ajtó felé menni, ahol ő előttem tipegett hogy elférjek (persze azt hitte majd kimegyek és otthagyom), majd ahogy kiért, bezártam az ajtót, persze utána nem ült vissza. Azóta olyan mértékben hangosítom fel hogy azért hallják a részegek is hogy zenét hallgatok, és ne szóljanak, persze azért előfordul hogy beszélnek, vagy hozzám érnek és kérdeznek és néha igazán nem jó ha egy hosszú nap után inkább pihenne az ember a több mint egy óra vonatút alatt, de pofáztatják a hülyeségről.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spotify
- Projektor topic
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest