Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tothgera30

Ármester

válasz Mawyx #13309 üzenetére

Igen, egyszer én is így csináltam, mikor a vonaton a fülkéhez közeledett egy olyan kinézetű illető, akin látszott hogy a fél életét a kocsmában töltötte. Szépen a füles a fülemben, halkan hallgattam a 30Y-t. Az "úr", láthatóan koordinációs képességeinek nem volt teljesen birtokában, de azért a fülkeajtóba kapaszkodva kinyitotta, majd bevonult a fülkébe. Ezután bekiabálva megkérdezte hogy van-e szabad hely. Én fejbólintással jeleztem hogy "igen"! Erre ő leült a hozzám legtávolabb lévő székbe és felkrákogta a torkán lévő összes váladékot. Azután egy fél órát ült csöndben, de közben éreztem hogy figyel. Azután hirtelen egyszer felállt és odahajolt hozzám, majd kihúzta a fülest a fülemből és beleordított a fülembe, hogy "azt kérdeztem van-e szabad hely!?" Láttam rajta hogy az elméje nem tiszta, az enyém meg kezdett elborulni. Akkor nem akartam hozzám nem illő trágár kifejezéseket használni, sőt azóta sem, egyszerűen felálltam, elkezdtem az ajtó felé menni, ahol ő előttem tipegett hogy elférjek (persze azt hitte majd kimegyek és otthagyom), majd ahogy kiért, bezártam az ajtót, persze utána nem ült vissza. Azóta olyan mértékben hangosítom fel hogy azért hallják a részegek is hogy zenét hallgatok, és ne szóljanak, persze azért előfordul hogy beszélnek, vagy hozzám érnek és kérdeznek és néha igazán nem jó ha egy hosszú nap után inkább pihenne az ember a több mint egy óra vonatút alatt, de pofáztatják a hülyeségről.

Új hozzászólás Aktív témák