Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
Tök jó, hogy mindenki az "olcsó oled-et" várja .... erre az LG úgy gondolta, hogy ha a "konkurencia" is drágá(bba)n adj, akkor ők miért ne ....
(vagy megfenygették az LG-t a "többiek", (mert neki is kellene oled-et eladni), hogy ha nem emel árat, akkor nem vesznek több panelt tőlük .... )
ljk:
"Persze 300 kilóért már itthon lenne a 65"-os OLED a jelenlegi mozgásmegjelenítésével is, valahogy megemészteném."
Tehát akkor valójában nem is a "minőséggel" van bajod és nem a "BFI" hiányzik, csak egyszerűen "spúr" vagy ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
Partizan182
senior tag
Először talán mutassanak legalább egy működő prototípust, és akkor még mindig ott van az OLED gyártás legnagyobb nyűgje az alacsony kihozatal. Samsung nem tudta megoldani, az egyetlen ismert megoldás szabványa az LG-nél van.
Kár mert így nincs verseny, marad a prémium árazás.
-
Nemir Ombe
addikt
Hetente kerülnek elő "kínai oled" hirek, amivel csak az a baj, hogy az LG-én kívül egyelőre nincs "működő" oled technológia. Ha a kínaiak ugyanezt használják és Kínán kívül is árulni akarják, akkor az liszensz/jogdíjas (ergo: nem lesz olcsó), ha nem, akkor meg elég nagy bátorság megvenni egy ilyet .... Ha viszont egy új oled technológiát fejlesztenek, ott meg még "évek", mire kiderül, hogy az mennyire tartós és működőképes ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
Partizan182
senior tag
Köfi, el is felejtettem, tényleg kiraktak valamit
Mondjuk nyáron még 2016 szeptemberére ígérték a Metz Oledeket, öröm, hogy Novemberre sikerült pár db prototípust legyártani
Ezzel együtt feltűnően nagy a csend, meg hát lássuk be, a 4999 EUR-os ár egy 55"-ös kínai Metz-ért nem éppen versenyképes. Mindenesetre borzasztóan érdekel hogy milyen módszert használnak WOLED helyett.
-
veterán
válasz Jack@l #11849 üzenetére
Mert a B8-nak még nincs hivatalos ára.
Zolom89: Tudom, hogy sarkítottam, de azért egy 2015-ös OLED-t amiben a világ legjobb paneltechnológiája van ne nevezzünk már nem jövőállónak. Azért mert nem lesz 4k, meg hdr, meg hdmi2.1, AI, meg egyéb finomságok ez a tv képminőségben 5, de 10 év múlva is meg fogja állni a helyét mert egyszerűen az emberi szem már nem nagyon képes látni a különbséget.
Én anno a b6 mellett láttam a 910-et és az egyedüli látható különbség 50cm-ről a felbontás volt, más nem. De meddő vita. Aki b7-et vett az úgyis azt mondja, hogy megérte aki meg más az meg nem.[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz Jack@l #12567 üzenetére
Ha most akarnék OLED tévét venni akkor inkább kihagynám a 2018-as szériát, pont azért amiket most leírtál/tam. A HDMI 2.1 bevezetésével elég komoly képességekkel fog rendelkezni egy TV. Arra viszont már most felhívnám a figyelmedet, hogy ehhez kelleni fog egy HDMI 2.1-es VGA is. VGA-kon a HDMI 2.0 is elég nehézkesen indult be. Inkább rakjanak a tévékre egy kibeb_ott Gigabit Ethernet csatit és kezelje az SMB és NFS szervereket a tévé. Ez soha nem fog eljönni attól tartok.
ui.: konzolon meg még sokáig felejtős lesz a 4K 120fps.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Jack@l #12569 üzenetére
"Viszont DP-hdmi már most képes átvinni annyi adatot."
Anno a DP - HDMI2.0 átalakító is akkorra lett elérhető, amikorra már kezdtek megjelenni a HDMI 2.0-s vga-k is. Véleményem szerint a HDMI 2.1-nek kell még 2-3 év mire általános lesz. Egyébként PC csatlakozónak simán rárakhatnának a tévékre DP-t is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest