- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
junior11
üzenetére
Én még most se tudom hogy ez a fényerő probléma mi akar lenni, nem azt mondom mert ritkán játszok tévén, de én meccsnézés alatt se tapasztaltam. Én azt tudom elképzelni, hogy akik észlelik a jelenséget nagyon magas fényerőn használják a tévét. Nekem a Csúcsfényerő (régen X-tended Dynamic Range) közepesen van fényerő 50-ből 16-on. Ez az érték a 120 cd/m², na a fényerőt szoktam kicsit feljebb állítani ha nagyon világos van, de nem drasztikusan. Én ilyen beállítások mellett nem tapasztaltam ezt a problémát. Meg ugye feliratos filmnél is kellene jelentkeznie, de ott se tapasztaltam.
Ha ennyire zavaró akkor nálam is jelentkeznie kellene. Mondjuk nálam a firmwaret se látja a tévé pedig be van kapcsolva a auto frissítés, de még úgy se látja hogy direkt rákerestetek. Csak pendrivról tudtam felrakni az utolsó két firmwaret.(#17303) dgyuri0123 ja tudom kicsit én is túlparázom, de inkább biztosra megyek abból nem lehet baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ennyire zavaró akkor nálam is jelentkeznie kellene. Mondjuk nálam a firmwaret se látja a tévé pedig be van kapcsolva a auto frissítés, de még úgy se látja hogy direkt rákerestetek. Csak pendrivról tudtam felrakni az utolsó két firmwaret.
Vhiktor