Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Azért jó, hogy előjött a téma, mert ezért most megint eszembe jutott az av-online, évente 1-2x nagyon jó megnézni a friss cikkeket és röhögni kicsit.
Ez egy furutech HDMI kábel teszt, 1,2 méter 80k huf. Ilyen boltot kéne nyitnom, annyi marha van aki megveszi.:
A kipróbáláshoz hasznalt Loewe televizioval minden egyes cserénél apró, viszont egyértelmú különbsegeket lättunk. A Furutech enyhén finomitotta és élénkebben ábrázolta a szintónusokat. Természetesen nem olyan hatást váltott ki, mintha a tv sintelitettségét állitottuk volna nagyobbra. Egyszerüen csak jobban láthatóbbá váltak a szereplök bortónusai, ugyanakkor picit „háromdimenziosabb" érzet jött létre a kép pontosabb karaktere által. Hangminoségben okozott jelentós és meglepo elorelépést a Furutech. A hangmezó egyértelmüen kiterjedtebbé vált, mintha ugyanazok a hangsugarzók távolabbra kerültek és megnottek volna. A részletek mélyebb mezöböl, sejtelmesebben úsztak el6. A dinamika áramlóbb egyúttal semlegesebb volt. A basszusok eközben a jelenettöl függöen (pl. a Tenet c. film kamionos jelenete) szilárdabb, vag éppen gazdagabb (pl. a Joker lehengerló, nehéz vonós zenével aláfestett részei) tónusokkal egészültek ki.
Én komolyan nem tudom hogy lehet ezeket összeírni, van valami audiphil bullshit generátor, vagy nem tudom.... Ennyi "szakszót" képtelen lennék összevadászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95DAT) 165CM 4K SMART OLED ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor