Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
Franky74
üzenetére
Végül az erősítőre lesz kötve a pc és a ps4 is, és egy hdmi megy majd a tv-be (C9). A kérdés az, ha filmre és játékra is használom felváltva gépről és ps4-ről is, mit állítsak be? Nem igazodtam ki a találatokon. Pc mód, Game mód, Game kapcsoló, 4:4:4 chroma, stb
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)?
Vhiktor