- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Az én tapasztalatom, hogy rohadt nehéz takarítani.
Mármint ha van valami kis basz a kijelzőn, vagy véletlenül hozzáértem, akkor marhára meggondolom, hogy nekiálljak-e (úgy, hogy elég OCD-s vagyok a rendre meg tisztaságra)... Ami nekem bevált, az a szemüvegtörlő "selyem" hatású kendő. Körkörös mozdulatokkal, nem túlzottan rányomva lejön a zsír, ha nem akkor kis víz és áttörlés, majd a kendő másik (száraz) részével megint törlés.
Rohadt macerás, baromira nehezen jön le a zsíros szennyeződés, és nagyon könnyen karcolódik a felület. Nem véletlen tele a Reddit mindenféle horror képpel takarítás után - ok a nagy része tök hülye mert nekiesik minden szarral mintha az előző monitorja CRT lett volna, de ez tényleg elég nehezen takarítható és érzékeny terep.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C Ívelt WQHD Gamer Monitor! 35"/VA/3440x1440/100hz/Freesync-G-sync/HDR/Type-C
- Eladó garanciális Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NPXEN
- Garanciális ASUS TUF Gaming VG279QE5A Monitor
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mármint ha van valami kis basz a kijelzőn, vagy véletlenül hozzáértem, akkor marhára meggondolom, hogy nekiálljak-e (úgy, hogy elég OCD-s vagyok a rendre meg tisztaságra)... Ami nekem bevált, az a szemüvegtörlő "selyem" hatású kendő. Körkörös mozdulatokkal, nem túlzottan rányomva lejön a zsír, ha nem akkor kis víz és áttörlés, majd a kendő másik (száraz) részével megint törlés.
Skynet258