Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
+ fokukac, egy darabig vicces volt, de egy ido utan kicsit limitaltabban.
utobbi 10 ev termese:
- cegnel az elso fizu 3 het kesessel jon meg, gyakorlatilag mire beletanultam volna, a ceg csodbe ment.
- 2x vasaroltak fel a ceget a probaidom alatt (marmint 2 kulonbozo cegnel) + 1x a bejelentes mar a probaidom vege utanra esett egy kicsivel
- 2. napomon felmond a managerem
- 3. napomon felmond a magyar vezeto (nem ugyanaz a ceg, mint az elozo)
- a managerem + az o managererol (nevvel!) irnak a reutersen, nem tul jo fenyben, bonuszkent meg az o manageruket is kib@sztak, mindez persze az utan hogy en tavoztam, miutan a hr elhajtott hogy en vagyok a gyoker.
- leepitik az analytics departmentet ~25 forol 6ra
- hetfo delutan arrol van szo, hogy hogy leszek promotalva az evben, kevesebb mint 48 oran belul leepitenek
- felvesznek egy pozicioba, en vagyok az elso ember a teamben, managerunk ert a dologhoz, tapasztalt, jo arc, 2 asztalnyira ul. mire osszeall a team (4 fo, 3 honappal kesobbre) egyszercsak van egy meeting hogy akkor a team egy masik departmenthez kerul, a 2 asztalnyi tav hirtelen 9 idozona lesz es egy full fogalmatlan formahoz kerul (ki is b@sztak 1 even belul)
- resetelik a projektet, kb. 400 mernokev megy a lecsoba, a bejelentes utan par nappal veletlen (?) megjelenik egy ppt amirol kiderul h 4 honappal korabban eldontottek (kb. azert nem szoltak, mert nem tudtak kitalalni annyi ember (250-300) mit csinaljon hirtelen)
- bonuszkent volt olyan, hogy reszben hr-es adatokkal kellett foglalkozni, az interju alatt gyanus volt, hogy az N db cegegyesules utan azt se tudjak megmondani egy adott nap hany alkalmazottjuk van (igy is volt, es nem a sok 100 000 alkalmazottas kategoriaban mozgott a ceg (bar ott is gaz lenne))hogy projekteken mennyi vicces dolgot lattam, az egy jelentosen hosszabb am kevesbe durva lista amibol van gondolom mindenkinek sok, de a ceg merger es a domain tudas nelkuli kulso cegekkel dolgoztatas az mindig vicces dolgokat szul.
egyesek szerint be kene lepnem a fideszbe

BlacKSouL kitartas
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- EAFC 26
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 755 G5 Ryzen 5 PRO /16GB RAM /500 GB SSD/15.6 FHD / magyar bill.garanciás laptop
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest