Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
+ fokukac, egy darabig vicces volt, de egy ido utan kicsit limitaltabban.
utobbi 10 ev termese:
- cegnel az elso fizu 3 het kesessel jon meg, gyakorlatilag mire beletanultam volna, a ceg csodbe ment.
- 2x vasaroltak fel a ceget a probaidom alatt (marmint 2 kulonbozo cegnel) + 1x a bejelentes mar a probaidom vege utanra esett egy kicsivel
- 2. napomon felmond a managerem
- 3. napomon felmond a magyar vezeto (nem ugyanaz a ceg, mint az elozo)
- a managerem + az o managererol (nevvel!) irnak a reutersen, nem tul jo fenyben, bonuszkent meg az o manageruket is kib@sztak, mindez persze az utan hogy en tavoztam, miutan a hr elhajtott hogy en vagyok a gyoker.
- leepitik az analytics departmentet ~25 forol 6ra
- hetfo delutan arrol van szo, hogy hogy leszek promotalva az evben, kevesebb mint 48 oran belul leepitenek
- felvesznek egy pozicioba, en vagyok az elso ember a teamben, managerunk ert a dologhoz, tapasztalt, jo arc, 2 asztalnyira ul. mire osszeall a team (4 fo, 3 honappal kesobbre) egyszercsak van egy meeting hogy akkor a team egy masik departmenthez kerul, a 2 asztalnyi tav hirtelen 9 idozona lesz es egy full fogalmatlan formahoz kerul (ki is b@sztak 1 even belul)
- resetelik a projektet, kb. 400 mernokev megy a lecsoba, a bejelentes utan par nappal veletlen (?) megjelenik egy ppt amirol kiderul h 4 honappal korabban eldontottek (kb. azert nem szoltak, mert nem tudtak kitalalni annyi ember (250-300) mit csinaljon hirtelen)
- bonuszkent volt olyan, hogy reszben hr-es adatokkal kellett foglalkozni, az interju alatt gyanus volt, hogy az N db cegegyesules utan azt se tudjak megmondani egy adott nap hany alkalmazottjuk van (igy is volt, es nem a sok 100 000 alkalmazottas kategoriaban mozgott a ceg (bar ott is gaz lenne))hogy projekteken mennyi vicces dolgot lattam, az egy jelentosen hosszabb am kevesbe durva lista amibol van gondolom mindenkinek sok, de a ceg merger es a domain tudas nelkuli kulso cegekkel dolgoztatas az mindig vicces dolgokat szul.
egyesek szerint be kene lepnem a fideszbe

BlacKSouL kitartas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bestbuy játékok
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Apple asztali gépek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- LEGO klub
- Animal Crossing: New Horizons
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- iPhone 15 128GB Pink. Dobozos, 1 tulaj, karcmentes! GYÁRI FÜGGETLEN! CSAK 149.990 Ft
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest