Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pacák

senior tag

válasz Vérboci #88347 üzenetére

Az még nem a világvége, ha elkezdesz teljes kiőrlésű toast kenyeret enni a fehér kenyér helyett. Két szelet reggelire, egy-egy-egy tízóraira, uzsonnára, vacsorára. Sok fehérje, némi zsiradék. Minden étkezés mellé zöldséget vagy gyümölcsöt kell fogyasztani. Megtanulod élvezni a napi két kávét egy-két édesítővel és egy kávétejszínnel/csillagtejjel/mandula tejjel/zabtejjel. A zöld teát ízesítés nélkül túlélni már kezd húzós lenni, de a dr. Chen teakeverék az igazán pusztító cucc így fogyasztva.
    Van működő zablisztes palacsinta receptem, ami nem szakad szét, tudok rá tenni mákot, diót, kicsi diabetikus lekvárral keverve, kísérletezem valami túrós töltelékkel, ami nem cukros. A tömény kakaó és a fahéj is jöhetne a tésztára, de ötletem sincs, hogy mivel tompítsak rajtuk, mert régen a cukorral keverve szórtam a tésztára, de most ennek is reszeltek.
    Az sem segít, hogy a család tagadásban van — amikor az öcsémnél voltam egy szombati napon, utólag bevallotta, hogy szemrebbenés nélkül tett két púpos evőkanál cukrot a hagymás babos agglegény kajánkra is, "mert kihozza az ízeket". Aznap este meg a párom otthon akart mindenáron valami KFC golden szósszal tuningolt csirkemellet belém diktálni, amit ő csinált — ő is utólag vallotta be, hogy mézet is tett rá. Szerencsére abból csak egy falatot ettem, de így is megsértődött. Már leszarom, hogy ezért is bocsánatot kéne kérnem, mert diétázni kell.

Új hozzászólás Aktív témák