- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem ez is segített kideríteni , hogy éjszaka Somogyi jelenség van , vagy az esti inzulin adag volt sok. Nekem is az volt a problémám, hogy utáltam rendszeresen szúrni az ujjamat, plusz ugye olyan specifikus típusú diabéteszem van ( type 3, mody1) ami nagyon kevés embernek.
Így derült ki pl. az is hogy a teljes kiőrlésű cuccok amiket annyira reklámoznak a 160 g-os diétában, azok nekem tizen hármas cukrot csináltak a megadott Ch mennyiség esetén. Na most a magas vércukor érték az tönkreteszi az érfalat, ha ez hosszan tart akkor microvaszkuláris szinten érelhalás lehet . Szóval még normál, ujj egyes vércukor méréss ez nem igazán derült volna ki, a szenzor grafikonjan nagyon szépen látszott mi történik. A telefonnal bluetoothos kapcsolatban van, ezen keresztül küldi át az adatot. Elvileg az elem tovább is bírná mint két hét, de szoftveresen be van állítva most meg nem mondom hogy a szenzoron, vagy az alkalmazásban , de két hét a megbízható működés , emiatt addig működik csak. Hba1c-t elég jól becsüli ( nekem ugyanaz jött ki rá mint vérvétellel ), áldom a nevét, aki ezt kitalálta . Pumpa se kell hozzá.
Amúgy nekem azóta már nem kell inzulin, mert semaglutide és egy őskövület sulphonylurea hatóanyagú gyógyszer rendben tartja a cukrom , de előbb utóbb megint inzulin kell , ugyanis a genmutaciom nyírja ki a gasnyalmirigyem béta sejtjeit .
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 11/14 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0383AB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest