Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz BlacKSouL #86841 üzenetére

Nekem ez is segített kideríteni , hogy éjszaka Somogyi jelenség van , vagy az esti inzulin adag volt sok. Nekem is az volt a problémám, hogy utáltam rendszeresen szúrni az ujjamat, plusz ugye olyan specifikus típusú diabéteszem van ( type 3, mody1) ami nagyon kevés embernek.

Így derült ki pl. az is hogy a teljes kiőrlésű cuccok amiket annyira reklámoznak a 160 g-os diétában, azok nekem tizen hármas cukrot csináltak a megadott Ch mennyiség esetén. Na most a magas vércukor érték az tönkreteszi az érfalat, ha ez hosszan tart akkor microvaszkuláris szinten érelhalás lehet . Szóval még normál, ujj egyes vércukor méréss ez nem igazán derült volna ki, a szenzor grafikonjan nagyon szépen látszott mi történik. A telefonnal bluetoothos kapcsolatban van, ezen keresztül küldi át az adatot. Elvileg az elem tovább is bírná mint két hét, de szoftveresen be van állítva most meg nem mondom hogy a szenzoron, vagy az alkalmazásban , de két hét a megbízható működés , emiatt addig működik csak. Hba1c-t elég jól becsüli ( nekem ugyanaz jött ki rá mint vérvétellel ), áldom a nevét, aki ezt kitalálta . Pumpa se kell hozzá.

Amúgy nekem azóta már nem kell inzulin, mert semaglutide és egy őskövület sulphonylurea hatóanyagú gyógyszer rendben tartja a cukrom , de előbb utóbb megint inzulin kell , ugyanis a genmutaciom nyírja ki a gasnyalmirigyem béta sejtjeit .

Új hozzászólás Aktív témák