Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Azért ha választani kéne, hogy 1-2 óránként tűt szúrjak az ujjaim idegvégződéseibe, hogy kiderüljön az ingadozás időbelisége, illetve azok oka, esetleg napokra befeküdjek egy szuperbaktériumokkal dúsított kórházi környezetbe hogy más szurkáljon folyamatosan, vagy inkább egyszer belőjek egy ilyen cuccot ami ugyan kis késéssel, de 0-24 képes a folyamatos monitorozásra, grafikont rajzol, elmenti az adatot, stb, akkor inkább utóbbira szavaznék. Mondjuk én utálom a tűt, és nem szeretem a fájdalmat.
És mi van, ha megszúrom magam reggel 8-kor, meg megmérem 10-kor, és mérek 6,7-et, meg 5,9-et, de pl 8:40-kor 12,2-t mérnék (de nem mérek), és 9:20-kor meg 9,8-at? Az eredmény a 2 szúrásból az, hogy igazából nagyjából Ok, csak közben van egy furcsa mondjuk rosszullét, amit a szonda viszont folyamatosan rögzítene. Értem hogy nem tökéletes, de a szúrós mérés pontos, de időtengelyen bináris mintavételi értékeit azért jelentősen pontosítja. Nem azt kell mérnie, hogy épp 5,9 vagy 6,2, hanem azt, hogy valamikor valamiért felmegy 10 fölé drasztikusan, aztán meg lemegy. (Vagy épp fordítva)Szerintem. De én csak próbálok logikázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Erős GAMER PC + 120 Hz monitor GTX 1080 Ryzen 3300X Azonnal használható Kipróbálható
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 8/256GB Szinte új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest