Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Amit te írsz, az egy teljesen másik sport. Ha valaki jön a belső sávban, akkor nem fogok elé kivágni, ez nemcsak bunkóság, de szabálytalan is. Sőt, konkrétan veszélyes. És itt teljesen független a dolog attól, hogy a gyorsabban haladó gyorshajtó-e vagy sem. Ezt nyilván sosem fogom megtenni, mert előzés/sávváltás előtt meg kell bizonyosodnom arról, hogy ezzel senkit nem tartok fel, vagy veszélyeztetek. Én arról beszélek, amikor folyamatban lévő előzést csinálok megengedett legnagyobb sebességgel (de akármennyivel, ez tökmindegy), és ezt nem fogom megszakítani csak azért, mert valaki gyorsabban szeretne közlekedni. A megengedett legnagyobb sebesség fölé meg nem fogok azért gyorsítani, hogy valami idióta zavartalanul tudjon gyorshajtani. És ezzel sehol nem szegtem szabályt (lásd a lenox által idézett részletet).
A tempomat meg amúgy olyan, hogy egy gombnyomással pauzolható, majd rögtön visszakapcsolható az addigi értékre. A Mazdában meg konkrétan adaptív, radaros, szóval beáll az előttem menő mögé, és felveszi a tempóját. Manapság új autókban már eleg gyakori extra, egyébként szeretem is nagyon, lassan haladó kocsisorban igen kényelmes tud lenni. Meg én bírom a sávtartót, meg a holttérfigyelőt is, különösen, hogy összedolgoznak: a sávtartó nem enged sávot váltani, ha nem indexelek, ha meg kiteszem az indexet, azonnal visít a holttérfigyelő, ha van valaki mögöttem a becélzott sávban. Nyilván nem 100%-os a rendszer, de sokat tud segíteni, és ad egy biztonságot.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest