Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Amit te írsz, az egy teljesen másik sport. Ha valaki jön a belső sávban, akkor nem fogok elé kivágni, ez nemcsak bunkóság, de szabálytalan is. Sőt, konkrétan veszélyes. És itt teljesen független a dolog attól, hogy a gyorsabban haladó gyorshajtó-e vagy sem. Ezt nyilván sosem fogom megtenni, mert előzés/sávváltás előtt meg kell bizonyosodnom arról, hogy ezzel senkit nem tartok fel, vagy veszélyeztetek. Én arról beszélek, amikor folyamatban lévő előzést csinálok megengedett legnagyobb sebességgel (de akármennyivel, ez tökmindegy), és ezt nem fogom megszakítani csak azért, mert valaki gyorsabban szeretne közlekedni. A megengedett legnagyobb sebesség fölé meg nem fogok azért gyorsítani, hogy valami idióta zavartalanul tudjon gyorshajtani. És ezzel sehol nem szegtem szabályt (lásd a lenox által idézett részletet).
A tempomat meg amúgy olyan, hogy egy gombnyomással pauzolható, majd rögtön visszakapcsolható az addigi értékre. A Mazdában meg konkrétan adaptív, radaros, szóval beáll az előttem menő mögé, és felveszi a tempóját. Manapság új autókban már eleg gyakori extra, egyébként szeretem is nagyon, lassan haladó kocsisorban igen kényelmes tud lenni. Meg én bírom a sávtartót, meg a holttérfigyelőt is, különösen, hogy összedolgoznak: a sávtartó nem enged sávot váltani, ha nem indexelek, ha meg kiteszem az indexet, azonnal visít a holttérfigyelő, ha van valaki mögöttem a becélzott sávban. Nyilván nem 100%-os a rendszer, de sokat tud segíteni, és ad egy biztonságot.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Hp 830 G8 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 12 hó garancia, Magyar
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest