Hirdetés
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igy van (elso fele). Akkor van csak problema, ha tobb jarmuvet eloznel, es kozben hatulrol gyorsabb jarmu jon, mert azt a kresz szerint el kell engedned, mielott a masodik jarmuvet elozned, kiveve, ha nem lehet visszaterni a kulso savba, vagy csak veszelyesen.
-
válasz
parandroid
üzenetére
én arról írok, am a magyar utakon manapság van...
nálunk ez van.Itt nem figyel senki a másikra. Én szoktam, de sokan nem.látja, hogy jövök, és mégis berántja elém 100-zal, 110-zel, majd fel sem gyorsul, 2-3 percen keresztül annyival megyünk, mire kimegy...
ezért kérem mindig, mindenkitől minden fórumon, hogy aki előz, az nyomja a gázt, és gyorsljon legalbb 130-ra.
---
Amúgy volt jónéhány új autóm mostanában, azért ezek a radaros izék sem jók. látja a horizonton a kamiont, és befékez már akkor... haszánlhatatlan volt a kiában. pedig valami 1 milliós extra csomagban volt, a holttérfigyelővel és minden mással együtt. Ugyanakkor éjjel a csont üres úton sokszor nem tudtam bekapcsolni, mert szerinte nem voltak meg a feltételek (azaz nem volt ott másik autó, amihez viszonyítani tudott volna...)
Én biztos régimódi vagyok, de igazából jobbak azok az autk, amikben nincs ennyi 3 betűs rendszer.

Gáz kell meg fék. Meg figyelni, és gondolkodni előre...
persze az sokaknak nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest