Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Kukac és gaborbol,
elég szomorú, hogy nincs szelektív hulladékgyűjtés, illetve hogy most kezdenek még csak foglalkozni vele.
Ahogy itt Németországban működik, ez lenne elvárható mindenhol. Nem bonyolult dolog,
Annyi szeméttel árasszuk el nap, mint nap a Földet, hogy legalább egy ilyen rendszerrel tartozunk neki és magunknak is.
Egyébként itt 1961 óta létezik szelektív hulladékgyűjtés.Gaborbol: Cuki a rókád meg az őzed.

Kukac: Meggyógyultam a Covidból és fültőmirigy gyulladásból. Köszönöm érdeklődésed.
Csütörtökön voltam a narkózisos beszélgetésen, a műtétnek semmi akadálya. 9 nap múlva össze leszek foltozva és búcsút vehetek két - most már lassan fájdalmasan bosszantó - barátomnak, a sérveimnek.
Szóval még egy nagyobb volumenű felépülés vár rám.
De a 2. Covid alatt beneveztem az októberi maratonra egy váltócsapattal, úgyhogy megvan a motiváció, hogy minél előbb talpra álljak.
Hú, a linket még nem néztem meg, de ez jól hangzik, amit írtál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Saros (PS5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest