Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz fokukac #83307 üzenetére

Amikor nyitottuk ki a dobozokat meg raktuk ossze a monitorokat, meg mondom is a kollegnak, hogy ne mar. Ennyire hulyek vagyunk? Hany ember kaparhatta meg a monitort kibontas utan es hivta a gyartot, hogy nem tudja lehuzni a filmreteget rola. Ezt a kis matricat valaki megtervezte, le kellet gyartani, kellett egy robot aki ranyomja, biztos nem ket filler volt.

Nem csak, hogy az egerrel probalta bezarni, egy sima irodista meg be is arulta, hogy lattam hogy az ujjaval nyomkodta is a kepernyot! Mondtam is neki , hogy nem touch screen. :DDD Mert senki el nem olvasna semmit.

Magyarorszagon se jobb a helyzet, haver anno a honvedsegnel, szol a titkarno, hogy Norbi gyere gyorsan virusos a gepem !

Dolgozom, majd mindjart jovok. Csorog a telefon, ezredes ur, b+gyere virusos a gepem nekem is , okes jovok. Meg egy telefon, meg ki sem lepett az irodajabol.
    Megy a folyoson , okes ez valami halozati virus lehet harom ember par perc alatt, de majd mindjart kiderul . Odaer az elso gephez:

Nagy piros keretes uzenet a windowstol, magyarul. Hello , a windows attert a nyari idoszamitasrol a telire. Folytatashoz nyomjon meg a tovabb gombot. Es senki el nem olvassa. Piros ablak -> Nem szokott ott lenni-> virus.

Új hozzászólás Aktív témák