Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
mivel itt mindenhez IS van szekértelem: vettem egy indukciós főzőlapot (sütőstől), fél éve. kb. 1 kivétellel az összes edénnyel működött, egy ideje viszont az van, hogy rárakom az edényt, bekapcsolnám és vagy bekapcsol, vagy nem... kb. mintha azt érzékelné, hogy nem jó fajta edény van rajta, villog, hogy van rajta valami, de nem kapcsol be... tekintve, hogy 1, qrvanehéz, 2, be is van építve ... mérhető szívás faktor lenne visszavinni, amit ha van rá mód, kihagynék... szóval bármi ötlet, hogy vajon mitől lehet ez?

ill. nem tudom összefügg-e ezzel, de sütőben sütés után is van egy kattogó hangja a főzőlapoknak, mintha "keresné" hogy van-e rajta valami (nem kapcsol be sosem).
komolyan kezdem úgy érezni néha, hogy a f@szért van bonyolítva minden, legyen rajta egy on/off gomb, aztán majd én intézem, ha meg úgy hagyom és leég a ház, én bajom

ha bárki nagyon belelendülne

főzőlap manual: https://manualzz.com/doc/50311922/privileg-pcthi-6040-f-instruction-for-use
sütő manual: https://manualzz.com/doc/51271471/privileg-phir6-oi8v2-in-setup-and-user-guide
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Iqos cigaretta
- Tanuljunk angolul!
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest