Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
mivel itt mindenhez IS van szekértelem: vettem egy indukciós főzőlapot (sütőstől), fél éve. kb. 1 kivétellel az összes edénnyel működött, egy ideje viszont az van, hogy rárakom az edényt, bekapcsolnám és vagy bekapcsol, vagy nem... kb. mintha azt érzékelné, hogy nem jó fajta edény van rajta, villog, hogy van rajta valami, de nem kapcsol be... tekintve, hogy 1, qrvanehéz, 2, be is van építve ... mérhető szívás faktor lenne visszavinni, amit ha van rá mód, kihagynék... szóval bármi ötlet, hogy vajon mitől lehet ez?

ill. nem tudom összefügg-e ezzel, de sütőben sütés után is van egy kattogó hangja a főzőlapoknak, mintha "keresné" hogy van-e rajta valami (nem kapcsol be sosem).
komolyan kezdem úgy érezni néha, hogy a f@szért van bonyolítva minden, legyen rajta egy on/off gomb, aztán majd én intézem, ha meg úgy hagyom és leég a ház, én bajom

ha bárki nagyon belelendülne

főzőlap manual: https://manualzz.com/doc/50311922/privileg-pcthi-6040-f-instruction-for-use
sütő manual: https://manualzz.com/doc/51271471/privileg-phir6-oi8v2-in-setup-and-user-guide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest