- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
mivel itt mindenhez IS van szekértelem: vettem egy indukciós főzőlapot (sütőstől), fél éve. kb. 1 kivétellel az összes edénnyel működött, egy ideje viszont az van, hogy rárakom az edényt, bekapcsolnám és vagy bekapcsol, vagy nem... kb. mintha azt érzékelné, hogy nem jó fajta edény van rajta, villog, hogy van rajta valami, de nem kapcsol be... tekintve, hogy 1, qrvanehéz, 2, be is van építve ... mérhető szívás faktor lenne visszavinni, amit ha van rá mód, kihagynék... szóval bármi ötlet, hogy vajon mitől lehet ez?

ill. nem tudom összefügg-e ezzel, de sütőben sütés után is van egy kattogó hangja a főzőlapoknak, mintha "keresné" hogy van-e rajta valami (nem kapcsol be sosem).
komolyan kezdem úgy érezni néha, hogy a f@szért van bonyolítva minden, legyen rajta egy on/off gomb, aztán majd én intézem, ha meg úgy hagyom és leég a ház, én bajom

ha bárki nagyon belelendülne

főzőlap manual: https://manualzz.com/doc/50311922/privileg-pcthi-6040-f-instruction-for-use
sütő manual: https://manualzz.com/doc/51271471/privileg-phir6-oi8v2-in-setup-and-user-guide
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest