Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
mivel itt mindenhez IS van szekértelem: vettem egy indukciós főzőlapot (sütőstől), fél éve. kb. 1 kivétellel az összes edénnyel működött, egy ideje viszont az van, hogy rárakom az edényt, bekapcsolnám és vagy bekapcsol, vagy nem... kb. mintha azt érzékelné, hogy nem jó fajta edény van rajta, villog, hogy van rajta valami, de nem kapcsol be... tekintve, hogy 1, qrvanehéz, 2, be is van építve ... mérhető szívás faktor lenne visszavinni, amit ha van rá mód, kihagynék... szóval bármi ötlet, hogy vajon mitől lehet ez?

ill. nem tudom összefügg-e ezzel, de sütőben sütés után is van egy kattogó hangja a főzőlapoknak, mintha "keresné" hogy van-e rajta valami (nem kapcsol be sosem).
komolyan kezdem úgy érezni néha, hogy a f@szért van bonyolítva minden, legyen rajta egy on/off gomb, aztán majd én intézem, ha meg úgy hagyom és leég a ház, én bajom

ha bárki nagyon belelendülne

főzőlap manual: https://manualzz.com/doc/50311922/privileg-pcthi-6040-f-instruction-for-use
sütő manual: https://manualzz.com/doc/51271471/privileg-phir6-oi8v2-in-setup-and-user-guide
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest