- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Á, Habonyárpiéknak biztos van erre is egy felmérésük. Lehet, hogy azt mérték, hogy több az oltatlan/oltásellenes DK-s nyugdíjas, és értük meg nem kár. Biztos van valami agytröszt mögötte, aki valami kockázat/haszon elemzést végzett....
Nehezen tudom elképzelni amúgy, hogy mi a stratégia, szerintem teljesen elengedték, és mindenki el fogja kapni, csak az nem, aki remete.
Amúgy én ma beadattam a harmadikat is, ez most Pfizer lett. Elcsíptem tegnap egy időpontot az eeszt-ben. Kicsit olyan volt, mint amikor ebay-en licitálsz, vagy egy nagy mozgású tőzsdei napon próbálsz becsatlakozni... percenként más helyszínek elérhetőek más időpontokkal, ilyen 1,5 - 2 -3 hét múlva....
Aztán egyszer csak megláttam egy mai idpontot, és klikkeltem, és magam is meglepődtem, hogy az enyém lett.De eddig semmi különöset nem érzek, talán a pulzusom picit magasabb, mint szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest