Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kicseszett veszélyes üzem. Egy kisebb targonca alsó hangon 5 tonna körüli önsúly. Egy nagyobbacska suv olyan 2 tonna. Ha hibrid, akkor esetleg kicsit több. És ehhez jön a teher. Meg az emelésből adódó energia: mi 8 méterig dolgozunk az emelőárbócosokkal. Az a földszint + két emelet szintje. Egy 600+ kilós raklapnak kicsit túlnyúlva egy 250 cm hosszú villa végén vajon milyen forgatónyomatéka lehet már, amit a gépnek meg kell fogni? És akkor jön a takarítónő, és besétál a partvissal a villa alá. Aztán én leszek lebaszva, hogy agresszív vagyok a külsős cég munkatársaival…
Amúgy sincs becsülete a targoncának: úgyis megáll, nyugodtan kilépegetnek elé… Egyeseknek semmi kedve az élethez. Szóval épp elég szar dolog akkor is, ha az ember nem hibázik. Ha meg igen… hát, ezt nem fogja meg egy fémkorlát. A téglafal sem feltétlenül… Szerencsére keveset vezetek, csak besegíteni szoktam, pedig amúgy jó móka, szeretem csinálni, de lehetőleg tényleg csak akkor, amikor még egyedül vagyunk a raktárban, ahogy egyre többen lesznek, már nagyon frusztráló mindenkire vigyázni - helyettük is. Amúgy is safety freak vagyok, ezt most mégis benéztem…
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi