- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ja persze, én a fényre értettem

a lehető legkevesebb dolgot vesszük meg mi is, ami ipari szenny, és marketing által hypeolt.
a piacon szépen megvesszük a babot borsót csicseriborsót paprikát paradicsomot cukkinit padlizsánt tököt diót tökmagot kesudiót lencsét vöröslencsét belugalencsét kölest quinoát bulgurt rizst barnarizst feketerizst vörös rizst céklát karalábét zellert gombát répát gyökeret krumplit édesburgonyát spenótot sóskát salátát, almát körtét barackot banánt meggyet cseresznyét áfonyát, kivéve ha ezek közül amit tudunk, nem szüreteljük éppen a kertben.
lisztet a jóbarátomtól vásárolunk, és sokszor a tésztát is magunk készítjük. kókusztejet szoktunk vásárolni, meg nyilván bab/csicseri/paradicsom konzervet, meg fűszereket a bazsalikom/zsálya/oregano/menta kivételével, de szerintem pesti úrinéphez képest elég keveset megyünk boltba, hacsak nem SÖR.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nioh 3 teszt
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs