Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Nekem is sikerült az elmúlt 3 évben kétszeri költözéskor abszolválnom e-mailen a közmű átírásokat EON áram, NKM gáz, és ÉDV víz szolgáltatóknál.
Csak megfelelő nyomtatványokat kell megfelelően kitölteni. (Na ez nem szokott menni sokaknak - és egy két nyomtatványt igencsak át kell nézni, hogy akkor mit és hogy kell kitölteni) És csatolni mondjuk az adásvételi szerződést vagy tulajdoni lapot. Netán egy birtokbaadási jegyzőkönyvet ahol a biztonság kedvéért még egyszer fel vannak vezetve az óraszámok és állásai.Fényképeket is jó ha csináltok, nekem az EON egyik alkalommal úgy lazán 1000 egységgel növelte az átírt óra leolvasott értékét és kértek fényképet, hogy bizonyítsam, hogy tényleg annyi volt, amit ráírtam (mindkét) nyomtatványra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest