Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
komolyan, itten már olyan hozzászólások születnek, hoyg a gonosz lidl.
Csak szeretném megjegyezni, hogy másokhoz képest náluk majdnem minden kimondottan olcsó, sőt, még jó is (sonkák, sajtok, tejtermékek. vaze, nem kell még egy hétig érlelnem a sajtot, hogy íze legyen, meg ilyenek).Ráadásul, ha nem lennének, akkor annyival kisebb lenne a verseny, és annyival drágább lenne minden.
------------------
Amúgy valóban érzésre nekem sem 4% ez az infláció, hanem 20%, pedig én sem bérelek lakást, meg ilyenek. De ha kimegyek ebédelni, az ötkerben az onnan indul tényleg, hogy 1500, de inkább 2000 vagy több, ami azért pár éve nem így volt.
Ha elmegyünk az asszonnyal vacsorázni egy étterembe, az pedig nem 7-8 e Ft, mint régebben, hanem 10-12.
Ha nyaralni megyünk, az pedig szintén drágább euróban is, de az euró sem 300 már, hanem 338. (Köszönjük Kancsinak, a nagy forintleértékelőnek)És amúgy nekem is az ismeretségi körömben nem sok emelés volt az elmúlt 2-3 évben, csak cég-váltással, szóval a nagy bérrobbanás tényleg inkább alul hathat.
Én most úgy fogok fizetésemelést adni magamnak, hogy visszafizetem a lakáshitelt, és onnantól hávájdizsi, spórólok havi 150k-t. De amúgy soha nem kértem fizetésemelést még 15 évnyi munkaviszonyom alatt, mindig maguktól adták, de most fogok, és nálam is ez lesz az alap igény, hogy 10%-15% euró árfolyam -követés.
Ha addig nem mondok fel magamtól a p*csába
vettem lottót. De valaki más nyerte meg... szóval hallatlan..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest