Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Hali!
Nem tudom hová kéne írni ezzel kapcsolatban, így inkább kerestem valami off topikot..
Szóval én a régi felület híve voltam és vagyok most is, ami úgy látom teljesen megváltozott az egész lapcsaládnál egy oldalt kivéve, amit nagyon bánok.
Mobilarenát és prohardvert használtam sokáig felváltva aztán, hogy bejött az új felület a mobilos topikokat is a prohardver alól nézegettem.. Aztán az is megreformálódott ezért gamepodra váltottam, ott böngészgettem mindent.. Ma sajnos ez is "frissült" így már csak egyetlen egy megoldás maradt: logout.hu
Gondolom ez is hamarosan megújul.. Ez ellen lehetne valamit tenni? Nem hiszem..
Vagy valaki aki nagyon ott van az informatika világában nem tud valami trükköt amivel ezt meg lehet akadályozni, vagy majd visszaállítani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futárcégek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest